sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Sunnuntai aamun mietteitä

Torstaina ajelin kotikylältä kotia, seuraavana aamuna oli lumi maasa. Siitä kummallista, että lumi mikä sato on pysyny. Eijoo yhtään ollu loskaa vaan keli on pysytelly sen verran pakasen puolella jotta lumi ei sula. Hyvä homma.

Silimiin sattu naamakirijasa yks päivitys joka koski aihetta, uuvet liikennemerkit. Jestas, miten ahtaalle voi elämä mennä, että tuommonenki asija voi häiritä elämää siimä määrin, että keksitään ehottaa merkkien muuttamista.

Onhan se varmasti hankalaa  ja ahistavvaa ellää maailmassa, misä on kaiken aikaa  ympärillä asijoita jotka kertoo sen tosi asijan, että on olemasa kaks sukupuolta.
Sitähän ei voida millään muuksi muuttaa, ihmiskunta on syntyny miehestä ja naisesta.

Kamalan surullista on ajatella, että tulevaisuuven lapsilta ollaan riistämäsä siskot ja veljet, mummut ja vaarit.
Niinhän siinä kävis mikäli  kaikki nimitykset jotka viittaavat tiettyyn sukupuoleen pitäs poistaa.

Vaikka maailman meno muuttuu ja murenee on kuitenkin jotaki mikä ei muutu eikä murene, Jumalan sana ja rakkaus.
Ne on ja pyssyy. Ja sana tekee sen mitä varten se on lähetetty.

Kun te näette kaiken tämän tapahtuvan nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne hetki on lähellä.

Sempä tähden, siunaus rikasta sunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Ei tätä maailmanmenoa ymmärrä, ei! Nyt liikutaan niin käsittämättömillä alueilla: sukupuolesta ei saa puhua niiden oikeilla nimillä, vaikka todella olemme miehiä ja naisia, se tosiasia ei muuksi muutu.
  Herra,armahda meitä!
  Siunausta sinunkin sunnuntaihisi!

  VastaaPoista
 2. Juupa, samaa ihmettelin minäkin jokin aika sitten Ylen uutisia lukiessani, että menee aika pitkälle kun liikennemerkitkin pitää muuttaa ettei kukaan ahdistu. Ja niinhän sitä suunnitellaan henkilötunnustenkin uusimista, siinäkin esillä samaa syytä. Kohta on kenties vaatekaupoissakin vaatteita vaan henkilöille... tai mikä nimitys nyt sitten halutaankin keksiä, naisen ja miehen korvikkeeksi. Ja olen miettinyt sitäkin, että Yle kovasti pitää tätä asiaa jatkuvasti esillä ja aina siitä tietystä näkökulmasta.
  Mutta siunausrikasta sunnuntaita itsellesi myöskin!

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaikenlaista uutta ikävää sääntöä ja säätöä... Onneksi todella saadaan luottaa siihen että meidän vapautuksemme hetki on lähellä ja saadaan olla voittajana perillä <3

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...