lauantai 6. toukokuuta 2017

Keppihevosia

Yhen käsityöpiiriläisen kans kokkeiltiin tehä keppihevoset. Aateltiin vähä sillaitte, että laitettaan niitä sitte seurakunnan myyntipisteeseen myyntiin jos joku vaikka haluais ostaa.
Keppohevosratsastus on hittijuttu.
Elämäni ensimmäinen keppihevonen, vaalijanpunasesta fliisestä tehty kaunotar. Noh, täytyy myöntää että kaavojen suhteen on hieman muokkaamisen varraa. Turvan muotua pittää muttaa ja korvat pittää saaha pysymään pystysä.Vieläkään ei korvat oo mielestäni niin ku haluaisin niitten olevan, mut saapi kelevata. Kaunotar on valamis ratsastukseen.Nämä hevoset on hieman suurempia mitä kaunotar.  Materiaali jotain villasekotekangasta.
Turvasta tein levijämmän ja suun syvvyyttä lisäsin sentillä.

 Pontuksen tein keinoturkiksesta. Oli pikkusen työläämpi ommeltava mitä nuo toiset, mutta kylläpä se muotoonsa asettu ku täytteet laitto. Suitset tehty keinonahkasta koristeena palijetteja.

Hevoset on  kaupan jos jotakuta kiinnostaa ostaa.

Vilikaseppa tänne

3 kommenttia:

  1. Meidän keppihevosfanien mielipiteet, kun nämä näytin: "söpön näköisiä" ja "hienoja":) Ja ruvettiin mulle puhumaan, että onko mun mielestä meillä jo liikaa keppihevosia...:) Meillä on tytöt niitä itse väsänneet ja muutama kaupasta ostettukin on joukossa ja sitten se minun vanha, jolle ovat antaneet nimen "Silvo". Mistä lie ovatkin moisen nimen keksineet.

    VastaaPoista
  2. Noihan on hienot!! Ihan jotain muuta kuin vanha villasukka täytetty jollain jätteellä. :D

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pesutilat ja porstua

Viime viikolla tehtiin saunaa ja kylppäriä. Ne saatiin siihen malliin, että ens kesänä voijaan laittaa seinälasit ja saunan ovi paikalleen....