keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Höyheniä

Onko sulle koskaan sattunu semmosta että höyhentyyny hajuaa?
No varmasti jokkainen tietää mikä sotku siitä tullee. Kakaranahan se oli tosi hauskaa, ku sai pelehtiä ja pyöriä höyhenten seasa. Ny kävi vähä toisenlainen haaveri.
Laiton tyynyn pesukonneeseen ja ku aukasin luukun niin höyhenet pölähti vastaan. Tyynyn kangas oli ratkennu toisesta päästä ja lähestulukoon kaikki höyhenet on pesukonneesa pitkin seiniä.
Mikä sotku, mikä sotku. Sitä täsä vaan mietin, että antasinkohan höyhenten kuivua konneesa ja imuroisin ne sitte vai oiskohan nuo helepompi kerätä kostijoina pois.

Elämäsä voi sattua ja tapahtua kaikenlaista, siksipä se onki niin mielenkiintosta.

6 kommenttia:

 1. Huh, huh! Siinä sitä onkin nyppimistä. Joutuu varmaan nukkasihdinkin putsaamaan. Sitä touhua minä ainakin inhoan, koska joka kerta sen jälkeen kone valuttaa vesiä, kun sitä sihdin luukkua ei yleensä ensimmäisellä kerralla saa tiivisti kiinni:(

  VastaaPoista
 2. Voi sinua .Olen kokenut saman. Pieni tyttö sanoi kun avasin luukun:" Mummi siellä on lintu".
  Luulin koneenkin menneen rikki. Puhdistin nukkasihdin, pesin kerran tyhjänä . Joten kyllä sinäkin selviät tai lienet jo selvinnyt tyynynpesusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhistin kans nukkasihdin, pesin kerran tyhjänä, poistovesi tuli tosi heikosti letkusta, jotan letku taitaa olla tukosa. :( Hyheniä tuntuu olevan aikalailla rummun ulkopuolellakin, joten pitänee aukasta koko kone ja letku.

   Poista
 3. Siinä sitä sitten taas puuhaa, ettei tarvi miettiä mitä tekee. ;) Inhottava juttu oikeasti--rupesi jo pelottamaan, jos mullekin käy seuraavalla tyynyn pesukerralla noin.
  Kiitos kun kävit blogissa ja kommentoit!:)

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Jellona

Maskotiksi lastentapahtummaan tuunasin vähä jellonapukua. Tein tassut ja pään, sivusaumoihin lisäin vähä kangasta niin puku mahtuu aikusenki...