keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Roomsteri joutu hoitoon

Siitä alakaa olla kaks viikkua ku kaupuniglla ajellesa Roomsteria kolohittiin.
Keli oli sillo tosi luikas ja auraukisen jäliltä lumivallit katujen varsilla suuria. Etenki risteysalueilla ne tahtoo haitata näkyvyyttä. Saa olla tosi tarkkana ja aijaa turhan pitkälle risteyksiin jotta näkkee riittävän hyvin.

Mummeli oli Roomsterin kans ajamasa risteykseen josa joutu oottaan tietysti etuajo-oikeutetulla tiellä ajavia autoja. Mummeli hilijensi risteykseen hyvisä ajoin pysähtyen lähes kokonaan kolomion kohalle. Vasemmalla puolen oleva lumivalli esti näkyvyyttä, että tulleeko sieltä kettään vai eikö tuu. Mummeli anto auton mennä pikkuhilijaa vähä etteenpäin jotta näkkee kunnolla tulleeko autua. Tulihan sieltä ja mummeli joutu pysähyttään autonsa jottei aja toisen etteen. Siinä samasa rysähti.

Takana tullu autoilija ei saanu autuaan pysähtymmään vaan ajo suoraan mummelin auton perrään. Mummeli perruutteli auton takasin päin kavun reunaan. Perrään ajaja tuli ulos autostaan kahtommaan millasta jäläkiä mahto autoihin tulla. Ihime kyllä takana tulleeseen autoon ei näyttäny päällisin puolin tulleen juuri mittään, sen siijjaan Roomsterin puskurriin tuli nyrkin mentävä reikä ja halakemia monneen suuntaan.

Rysähystä siinä seleviteltiin hetken aikaa ja tultiin sammaan päätökseen, että perrään ajajahan siinä oli syyllinen. Hän oli luullu mummelin lähtevän ajamaan ku auto meni hilijaa etteen päin. Hän ei vissiin ollu huomannu vasemmalta tulevaa autua, jonka takia mummeli joutu toppaamaan risteykseen.
Yhteystievot vaihettiin ja kuski sano ilimottavansa jatkosta kunhan on ottanu yhteyttä vakkuutusyhtiöön.

Menihän siinä reilusti toista viikkua ennenku tuli tieto, että Roomsteri pääse hoitoon. Vaari kävi sen aamulla viemäsä ja se joutunnee olemaan huoltamolla muutaman päivän. Siihen joutuvat laittammaan kokonaan uuven puskurin, hajonnutta ei kannattanu alakaa korijaamaan. Muutaman sajan euron rysähys.
Ihan autotta ei kuitenkaan tarvi olla. Saatiin Wolokkari niiksi päiviksi käyttöön mitkä Roomsteri on hoijosa. Pääsen sillä ajelemmaan huommena töihin.

4 kommenttia:

 1. Hyvä ettei siulle käyny mittään, kyllä siun Roomsteri kuntoon saadaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei onneksi käyny kuinkaan, vauhtia kun ei ollut juuri lainkaan. Jos ois ollu suurempi tömähdys, ois saattanu niska hieman venähtää.

   Poista
 2. Olen myös ihmetellyt, kun ei risteyksistä ole poistettu korkeita valleja. Harmillisia tuomoset pienemmätkin rysähdykset. Hyvä ettei sulle käynyt kuinkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa oon ihimetelly, että vallien poistaminen on perin hidasta.

   Poista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Tuvan ja kamarin laattiat

Parin viimesen viikon aikana on hirsitalolla ollu touhua. Laattioitten teko edistyy mukavaa vauhtia. Torstaina tämän näköstä....