Neitit yökyläsä

Lauvantaina puolen päivän jäläkeen tuli neitit kassiensa kans. Kasseihin oli pakattuna yövaatteet, hammasharijat ja muutama varavaate. Pienempi likka tuumas, että olipa mukava ku tulimma vähä päivemmällä, ehitään käyvä iltasella saunasa. Saunan jäläkeen oli  puolen tunnin peliaika kumpasellaki. Mansikka Marijan pellaaminen on mielenkiintosa ja hauskaa.
Yö nukuttiin suhteellisen rauhallisesti, pari kertaa heräsin siihen ku jompikumpi likoista pyörähteli. Sunnuntai aamun lastenohojelmista ei nuorempi jaksanu kiinnostua, palapelin kokuaminen oli mukavempaa.
Olin luvannu likoille, että saavat tehä ja muovailla marsipaanista ja sokerimassasta koristeita. Sepä homma vasta mukavaa olikin, ku jämäpalat sai pistellä suuhun.
 Pienet kukkaset syntyi muoteilla. Aurora teki valkoviheriät kukat iliman muottia. Illusia halusi tehä valakosen ruusen, se on orassin ruusun alapuolella.
Aurora teki kurptsan, heleminauhan, ruusun, pari kukkaa, tontun ja kilpa-auton. Illusia teki sammakon ja possun. Varsinaista taidetta pienin käsin tehtynä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma tupa

Langanohjain neljälle langalle

Neuleharppu