torstai 13. maaliskuuta 2014

Siitäpä tuli lehtijuttu

Vuojen 2012 maaliskuun yks plokkaus oli; Virtuaalimaailman pieniä, suuria ihimeitä. Juttua vois verrata lumipalloon joka vierii alas mäjen rinnettä, tiijättähän te miten siinä käy. Sehän vaan laajennee ja kasvaa.
Täsäpä juttua kuvina.

Kuvien tekstin pääsee lukkeen ku klikkaa kuvvaa hiiren oikeen puoleisella näppäimellä, ja valittee; aukase uus välilehti. Ku se uus välilehti on auki, nii klkikkaa tekstiin jollon se aukijaa luettavaan kokkoon.

Elämä on, sanosinko perin mielenkiintosta.

7 kommenttia:

 1. Tuolta Partapapan sivuilta tätä jo katselinkin ja ajattelin, miten upea yhteensattuma -tai johdatus- tämä oli!

  VastaaPoista
 2. Lukasin tuon HS-lehdestä.Teetkö ihan työksesi verkkoa?Tsemppiä siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan muita hommia teen leipätyökseni, mut koen että sättäily on mun " työkenttä" hengellisestä näkökulumasta kahtottuna. Kirijottelu on mukavaa harrastusta, ajankulua.

   Poista
 3. Usko on asia joka tulee syvän ymmärryksen jälkeen. Rukous on voima joka tekee ihmeitä, kun usko on kyllin vahva. Ymmärrän hyvin Timon ajatukset kelpaamaaomuudesta uskovaisten keskuuteen, olen tuntenut joskus samoin, Kipu on ollut elämän kumppanini jo 30 vuootta. Nytkin olen leikkausjonossa ja sekin peloittaa ja toisaalta siihen liittyy odotuksia kivuttomista päivistä Mielenkiintoinen postaus kuitenkin, kiitos

  VastaaPoista
 4. Jospa joku sais tosta jutusta lohtua ja uskoa tulevaisuuteen. :D

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että olet saanut olla Jumalan käytössä :) Siunausta edelleen kaikkeen, mitä teet. Jeesus elää ja toimii!
  terv. serkkutyttö Aurinkorannikolta

  VastaaPoista
 6. Luin jo partapapan blogista tämän jutun, kyllä rukouksella on ihmeellinen voima ja kohde otti sen vastaan avoimin mielin. Vaistolla osuin sinuun ennustukseni ja näköjään oikein meni.
  Blogi pohjasi on keväisen aurinkoinen.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)