sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Mitäs on poppanasta, nauhasta ja langoista tehty...

 Poppanakutteesta virkattu kassi. Kassista oli alunperin tarkotus tehä yksvärinen, mut se alako näyttään pikkusen ykstoikkoselle. Nauhalaatikosta löysin tuollasta tummansinistä kaarinauhaa. Virkkasin siitä koristeraitoja muutamien kerrosten vällein. Nauha anto väriä ja teki pinnasta eläväisen.
 Poijalle tein harmajat lapin kinttaat. Näitä tehesä en kiertäny lankoja värien vaihtuesa, kuten tein valakosisa kinttaisa. Kovin hyvin ei kuvista nää eroa, mut valakosisa kuivo on hieman koholla, ku taas harmajisa pinta on tasasempi.

Pari sukkaparia lappilaisella kuvijoraijotuksella.

4 kommenttia:

 1. Kyllä sä osaat! Kauniita ovat kuviot noissa. :)

  xx siusiu

  VastaaPoista
 2. Nuo tumput ja sukat on Upeat! Erityisesti tumput, ihan uskomattoman hienot ja mikä taito tuollaisten tekemiseen tarvitaankaan. Voin vain ihailla.

  VastaaPoista
 3. Oih, ihania kuviokutimuksia. Kunpa osais. Tai oikeammin viittis. Kait sitä osais, jos sais ohjeet, mutta mulle tuo kutominen ei oikein sovi terveyden vuoksi. Vaikka tekis joskus mielikin. Mutta kaikkea ei saa, siispä tyydytään siihen, mitä on.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tuli perille, tuo kassi, terveisin " kulkija "

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vintillä pikkupuolen välikaton laittua

 Pikkupuolen vintin välikattoa ollaan laitettu kuntoon. Vanahat täytteet lapioitiin ensin ulos, niinku aiemmin kirijotin. Sitte vanaha vint...