keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kiukun seuraus

Se oli puhelinlasku, mikä tipahti maanantai aamulla postiluukusta.
Sen ku aukasin nii mulle tuli kiukku. Alako veri kiertää pikkusen tiuhempaa tahtia suonisa ja pijin melekosta yksinpuhelua mäkättäen ääneen. Kokkiki kävi vilikasemasa että mitähän se sielä  paasaa yksinään. Joka ikisesä puhelinlaskusa maksan resusta kännykkää joulukuulle saakka, paskanmarijat sanon minä. Kyllä otti hermoon...ggrrrrr....

Nii, se mun kännykkä ku hajos täs alakuvuojesta. Ekana meni usb-liitin sököksi, huollosta tuli takasi samanlaisena, ainut vaan että takkuu lakkas ku en alakanu maksammaan korijausta.
Pari viikkoo siitä kännykkä sippas kokonaan. Näyttö meni mykäksi, eikä saanu virtaakaan ennään päälle. Yks kaveri joka työkseen on tekemisis kännyköitten sano mulle ku olimma juttusilla että puhelimiesta on menny virtapiiri sököski. Eli kännykkä oli entinen.
Otimma yhteyttä valamistaijjaan.
Valamistaja ilimotteli että lähettää kännykkä toiseen huoltoliikkeeseen mut ku ei siinä ollu sitä takkuu ennää voimas nii enpä viittiny alakaa moiseen hommaan. Heitin kännykän pöytälootaan.

Reilut kaks kuukautta se on sielä lootasa ollu. Mun mäkättäisiä ja paasatesa yksikseni, kokki oli hakenu kännykän ja kokkeillu että toimiiko, ei siihen ollu saanu ees virtaa päälle. :(
Laiton puhelinlaskun lootaan ja menin keittiöön. Siinä se kännykkä oli pöyvällä.
Otin sen kätteeni, aukasin takakannen, irrotin akun. Istun siinä ja mutisin; ottaa niin päähän tää puhelin,ku pittää resusta puhelinta maksella. Pijin puhelinta kämmenten välisä ja siunasin sen. Huokasin ajatuksissani; näpertele vähä noita virtapiirejä jotta tää resu toimis. Purin kiukkuani Taivaan Isälle. Laiton kortit ja akun paikalleen, sulijin takakannen, painon virtanäppäintä.

En osannu oottaa enkä ees toivua että se toimis ku sitä niin monet kerrat aikasemmin jo  kokkeitu. Aina sama tulos, mykkä mikä mykkä.

TÄH??   SEHÄN TOIMII ! !

Näyttöön ilimesty valo, hetken päästä kysy pin koodia.
Kännykkä aukes ja toimi ihanku siinä ei ois koskaan mittään vikkaa ollukkaan.
Toiminu jo kaks päivää ja vielä tänäkin aamuna  toimii.
Joka aamu siunaan puhelimeni, siinä ku on ny ihan uus virtapiiri. :)

Taas kerran vahavistu se ajatus että ei oo elämäsä semmosta asijaa eikä tilannetta mitä ei voi Taivaan Isälle esittää ja puhella. Vaikka se ois kuin arkipäivänen, jopa tekninenki juttu, koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ku asijasta puhelee. Juju kaiketi siinä puheleeko ?

Kiitos Iskä !


3 kommenttia:

  1. Höh olikohan puhelin saanut vain valohoitoa siellä huollossa. Näin tuntuu ettei mitään olis tehty tai yritettykään, kun herää sinun pienellä ropeloinnilla.

    VastaaPoista
  2. Juu, ei sielä huollosa kännykälle mittään tehty, mut ku palauttivat niin usb liitin toimi ihan hyvin. Näyttö vaan petti ja simahti koko höskä. Mut nyt se pellaa ihan ku ei ois ikinä rikki ollukkaan. :)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)