lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sana viikonvaihteeksi

Lähettiinpä aamusella kaheksan aikoihin ajeleen kohti Haaparantaa, käytiin Ikeas ja Maxisa. Maxisa sen takia ku sieltä saapi noita gluteenittomia jauhoja reilusti halavemmalla mitä suomen puolelta.
Siinä ajellesa autosa soi Jaakko Löytyn cd ja yhen laulun sanat oli sellaset että ne alako mua puhuttelleen.

Laulu kerto remontin teosta.
Eka säkeistö kerto miehestä joka osti talon. Tarkemmin taloa tarkasteltuaan hän huomas että talo oli ihan rauska ja siihen piti tehä suuri remontti.
Toka säkeistös mies osti auton. Ajeli autollaan jonku aikaa kunnes autoon tuli vikoja ja siihen piti tehä remontti.
Sittepä miehen oma elämä alkoi reistaileen, tuli kaikenmoisia ongelmia ja hankaluuksia, kunnes hän viimein totesi, Jaska on aivan paska, pittää tehä remontti.

Paavali kirijottaa roomalaisille; "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa." Room. 3:23

Paavali uskalsi puhua ihimisille aika suoraan remontin tekemisestä. Hän ei kaunistellut sitä asijaa millasesa asemasa ihiminen on luonnostaan Jumalan eesä, vailla hänen kirkkauttaan.
Kyllähän synnintunto on sellanen hetki elämäsä että siinä kokkee täysin epäonnistuneensa, oon täys paska, ei mulla oo mitään mahollisuutta selevitä.

Vaikka Paavalin sanat osottivat sen että jokkainen oli rikkoja, remontin tarpeesa, hän ei jättäny ihmisiä siihen surkeuteen ja epätoivoon. Ei, vaan hän kertoi heille myös sen miten ihminen voi päästä osalliseksi Jumalan kirkkaudesta.
 Armo, syntien anteeksi saaminen, siinä se on perusteellisen remontin salasuus.

A ansaitsematon R rakkaus M minun O osakseni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...