maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maanantaita

Katoppas kummaa ku viikonloppu mennä hujahti ohi ihan noin vain. Miten tää aika mennee näin nopijaa??
Viikonlopun kelit oli kyllä mainiot. Sain jopa kiskottua ihteni lenkille lauvantaina.

Pihalle ku menin, huomasin että yöllä oli sattaa tihuuttanu lunta senverta palijo että auton puhistaminen oli tarpeen. Otinpa autosta harijan ja puhistelin auton ikkunat puhtaaksi.
Siinä auringon paisteesa homma tuntu niin mukavalle että päätinpä puhistaa naapruri autojenki ikkunat.
Siinäpä saavat ihimetellä että kuka kumma kulukee pihalla putsaamas toisten autot. )

Kävelylenkin aattelin tehä tuolata vaaran alapuolelta, sieltä ku näkkyy aika kivat maisemat. Komia aurinkoinen keli ku oli nii otin kuvan ja lähetin kokille tojistusaineistoo että lenkillä on käyty.

Mut vaaran alla kulukevalla kävelytiellä oliki menosa tietyöhommelit. Kaivinkone oli keskellä tietä. Tien alakupäähän oli laitettu liikennemerkki joka ilimotti että tietyöhommia tehhään. Oishan siitä varmaan kävellen jollaki konstin ohi päässy mut olihan mulla maholliuus kiertää toista kauttaki.

Tänään onki sitte työpäivä, kaheksi meen töihin. Oon kyllä tykänny tästä systeemistä että vakituiseen saan tehä puolipäivähommaa, plus sitte muutamia siivouskeikkoja kuukautta kohti. Jää mukavasti vappaa-aikaa eikä tarvi joka aamu lähtiä liikkeelle. 
Kesälomapäiviäki kertyy sillaitte mukavasti että kesällä saa muutaman viikon pittää vappaata yhteenmennoon.
Pittää ne hillasuot päästä posuammaan. :)

Illalla onkin sitte lauluharkat täs meillä. Perustimma sellasen retromuija triijon. Kolome naista jotka jokkainen laulelllu yksin sillon tällön srk:n tilaiuuksisa. Kysäsin täs yks kerta heiltä että mitähän jos joskus kokkeiltas laulaa porukalla? No hehän innostu asijasta niin palijo että kokoonnuttiin viikko sitte eka kerran. Ja mukavalta tuntu laulaminen. Äänet soppii tosi hyvin yhteen,  voijaan laulaa kolomiäänisesti jos halutaan tai kaikki hoilaa sammaa ääntä.

Lauantaina on naistenpäivähetki, sielä oon luvannu vetää laulut, joten niitäki lauluja täs pitäs jossain välis vähä kahtella.

Mukavaa aurinkoista viikkoo ja voimahalit !

1 kommentti:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...