tiistai 10. syyskuuta 2024

Ei muovonmuutos, mutta muutos kuitenkin

 Sää tiijät semmosen ohojelman, misä tehhään naisille muutoksia. Nainen on kuvattu ennen muutoksen alakua ja sitte ku muutos on tapahtunu. Tämä on semmonen juttu, ennen ja jäläkeen.

Ennen, tämä pöytä, misä on myös lamppu oli tämän näkönen. Aika kellertävä oli lakkapinta, mikä tietysti piti hijua pois. Varijostin oli ehijä, mut ihan väärän värinen, vaalijanpunanen, vaihtoon. Lampun jalaka, mikä tullee kiinni pöytään oli irti, ja sen kans joutuki tekkeen vähä hommia, että sai pysymään kunnolla kiinni. Lampun katkasija ku sattuu olemaan varijostimesa, ylhäällä. Sehän on selevä, että aina ku katkasijasta painetaan, painovoima väännättää jalakaa. Minäpä keksin idean. Katkasin johon pöyvän alta sopivan matkan päästä ja laiton sinne uuven katkasijan. Ennää ei tarvi painella ylhäältä ku saa lampun syttymään alhaalta. 

                                           

Puuosat hijottiin, lakattiin ja pöytä levy sai uuven värin. Varijotimen virkkasin ohkasesta kalalangasta. Metallliosat hijoin ja maalasin kultamaalilla. Sainpahan kivan yöpöyvän.

Muutosta tarvitaan myös elämäsä. Iso Kirija sannoo. " Äläkää mukkautuko tämän maailmanajan mukkaan, vaan muuttukaa mielenne uujistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan taho, mikä hyvvää ja otollista ja täyvellistä.


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Ei muovonmuutos, mutta muutos kuitenkin

 Sää tiijät semmosen ohojelman, misä tehhään naisille muutoksia. Nainen on kuvattu ennen muutoksen alakua ja sitte ku muutos on tapahtunu. T...