lauantai 3. marraskuuta 2018

Toukkapussit



Viikko on vierähtäny tosi nopijaa. Aika on menny töisä käyvesä, sukkulapitsiä näprätesä ja pieniä huopaenkeleitä tehesä.
Tuli tutulta viesti, että voisinko tehä jouluksi kakskytviis enkeliä. Teen ne neulahuovutuksella tökittämällä.
Kerron niistä myöhemmin lissää, jos muistan.

Pikku prinssesat ovat päässeet kotia. Hyvin on alakanu elo kotona sujumaan. Voi miten helluusia ne pienet onkaan ku heitä on saanu votsapin välityksellä katella. Kuun lopulla mennään kahtommaan ihan livenä. Mulla vauvaviemisenä toukkapussit, töppöset ja lapaset.
Mustavalakoraitanen pussi kumpasellekki tytölle. Aattelin, että on helepompi erottaa kaksoset toisistaan ku pussit on vähä erilaiset. Ekan tein resorineuloksella, kaks oikeen, kaks nurin. Toisen tein helemineuleella, yks oikeen, yks nurin ja seuraavalla kerroksella oikijan päälle nurija ja nurijan päälle oikija jne...


Jotku sanovat, että toukkapussi on kätevä pukia vauvan ylle ku sen saa vaan pujottaa päälle. Tai pujetettaanko vauva pussin sisälle. Siinäpä onki taas miettimistä. :)



Eipä tällä kertaa tämän kummempia. Mukavaa eloa ja oloa sulle.

2 kommenttia:

  1. Onnea isoäidille/mummulle/mummille, tai mikä nimitys sitten onkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mummu oon vaikkakin vanhemman pojan tytöt sanovat mummiksi.

      Poista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...