lauantai 10. maaliskuuta 2018

RemonttiReiskana

Eilen aamulla lähin siskon luona käymään ku ei ollu työpäivää. Sisko ja hänen miehensä alkovat vuosi sitte tekkeen saunaan remonttia ja siinä yhteyvesä löyty vesivahinko. Vakkuututoimistosta oli tultu kahtoon tilannetta ja homma oli semmonen, että koko talon laattiat piti purkaa ja kantaa kartanolle.

Huh..huh..olin sillo auttelemasa ku talua tyhyjättiin. Pahalta tuntu repiä vuojen laattiasa olleet parketit irti, mut minkäs teet ku veen vuotokohta piti löytää. Löytyhän se jossain vaieesa ja selevitykset valkuutusyhtiön kans alako.

Vaikka vahinkokorvushomma oli vielä epäselevä talua piti alakaa korijaamasn. Seiniin laitettiin uuvet levyt ja laattialle komijaa lautaa.

Mun homma on ollu hiua seinistä pakkeloijut kohat, puhistaa pinnat ja vettää niihin pohojamaalit.
Hiottu ja putsattu, ei muutaku maalia pintaan.
Tälle päivää on muutama seinä jotka ois kiva saaha maalatuksi. Pitänee alakaa hommiin, ei maalit istumalla seinille leviä.

Mukavaa lauvantaita.


2 kommenttia:

  1. Sinä olet kyllä monitaitoinen! Kyllä mulle tulee ihan mieleen yks kohta: Snl. 31:10-31. Vaikka puuhat vähän erilaiset onkin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidoista ei aina niin tiijä mutta kaikkee tekemistä on kiva kokkeilla. 😃

      Poista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Sukkia, sukkia kielen opiskelijoille

Syksyn aikana oon ollu joitaki kertoja mukana suomikoulusa, jota on pijetty seurakunnan tiloisa irakilaisille maahanmuuttajille. On opetettu...