torstai 20. kesäkuuta 2024

Vinttikamari 2

 Nyt on saatu vinttikamari kutakuinki valamiiksi, jokunen lista pittää vielä laittaa. 

Tapetti tilattiin netistä ja sepäs oliki vähä eri värinen miltä se näytti näytöllä. Kamarista tuli hieman sinisempi.

Toinen seinä paneloitiin, ku haluttiin kamariin puupintaa. Laattia uusittiin kokonaan, ekovillaa eeristeeksi ja lautalaattia päälle. 


Pönttöuunin väriä piti vähä miettiä. Ensin aatteltiin, että vois olla joku väri mitä tapetisa löytyy, mut ois ollu aika hailu. Niinpä päävyttiin siihen, että ihan rehti ja reilu kirkas väri joka saa erottua, se on sininen. 

Sängyt, pöytä ja tuoli paikalleen, niin sinneppä voi mennä nukkumaan. Pitänee käyvä testaamasa miten sielä nukuttaa. 

Oikein mukavaa juhannusta! 

keskiviikko 12. kesäkuuta 2024

Vinttikamari

 On ollu usijampi sajepäivä, sillohan on hyvä tehä sisähommia. Alotimma remppaamaan vinttikamaria niin saahan seki kunnostettua. 

Sillo ku muutimma tähän, laitomma seiniin  paperia että saatiin kamarista nukkumakeleponen. Eihä se mikkää kaunistus oo ollu, mutta toiminu hyvin lastenlasten  maalaus paikkana. Piirrokset jää nyt historiaan paneelin ja tapetin alle. 




Pikkunen pönttöuuni saa kans uuven maalin, väri on vielä epäselvä millanen tehhään.


Alakaa olla kamari kohta valamis. Takan maalaus vielä, listojen laitto ja akkunat paikalleen.  Kamarista tuli nätti, tiijä vaikka muutettas sinne kesäajaksi nukkuun. 







sunnuntai 9. kesäkuuta 2024

Nyt se lähti

 Parin viikon ajan oon suunnitellu talaviturkin tiputtamista, vaan aina on tullu mukamas joku este, että se on jääny tiputtamatta. Vaan nyt se lähti lauvantaina. 

Ja mikä parasta, turkki pääsi huuhtoutummaan meren aaltoihin, olihan se ihana tunne. Ku mentiin rannalle, ensin tuntu, että on kylymä ku tuuli aikalailla. Mutku käytiin saunasa ja mentiin uimaan niin eipä ollukkaan vilu. Piristävä reissu, sainpa houkuteltua ystävänki tiputtammaan turkkiisa, hällä ku oli vielä kahen vuojen kerros yllä. Kyllä kannatti, sano hän ku veestä nousi. 

Nautitaan kesästä ja ollaan kiitollisia siitä mitä meillä on, ei murehita niistä mitä ei oo. 


Vinttikamari 2

 Nyt on saatu vinttikamari kutakuinki valamiiksi, jokunen lista pittää vielä laittaa.  Tapetti tilattiin netistä ja sepäs oliki vähä eri vär...