keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Reissusa värkättyä

 No eikai sitä ossaa reissuunkaan lähtiä etteikö jotaki käsityötä olis mukana...
 Vuosi sitte ku olimma Unkarisa alotin pienen liinan kirijomisen joka jäi sillo  kesken...Tälle kessää sen sitte lopettelin.


Juna-ja linkkurimatkoja varten olin varannu mukkaan virkkaustyön. Alotin topin tekemisen Budapest-Debrecen matkalla ja virkkailin sitä silllontällön ku pitempiä välimatkoja liikuttiin paikasta toiseen. Viimoset kierrokset virkkailin koto Suomen puolella tän alakuviikon aikana ku kävästiin parin päivän reissulla pohojanmaalla. Mukavaa matkapuuhasteua.

3 kommenttia:

 1. Olet sinä kyllä taitava mutta eikö tuo kirjominen käy sormien päälle? Näyttää olevan niin perin tiuhaa nuo kuvioiden pinnat että siinä saa varmaan aika helkkarin monesti neulalla painaa kankaan läpi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kovin palijoo sormisa tunnu, ainut tietysi jos tökkää neulalla sormeensa. :) Palijohan se riippuu millaselle kankaalle kirijoo, menneekö neula heleposti läpi vai joutuuko siihen käyttään enemmän sormivoimaa. Tiukka ja tiivis kangas on sormia rasittavaa kirijottavaa, tuollanen pehemonen puuvilla aika simppeli.
   Kirijontatapoja- ja tyylejä on monenlaisia. Kuvijot voi täyttää joko harvalla tai tihijällä pistolla, tai jäättää täyttämättä, jolloin kirjonnasa näkkyy vain kuvijoitten ääriviivat. Sellanen oli mullaki eka ajatus että vain ääriviivat kirijon, mut ku loppu työ ja tekeminn niin alon täyttään kukkasia tihijällä pistolla.
   Oliskohan nuita muutama tuhat neuanpistua tullu tehtyä. :)

   Poista
 2. Nii justiisa. Vessassakaa ei voi käyä ilman, että jotain muuta tekee siinä samassa. Samallaisia molemmat, sä ja V. XX<3<3

  Kaunista jälkeä, mutta eikö toi toppi ois viileempi ilman rintsikoita. ;DDD

  siu siu <3

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Lipasto

Vanahojen huonekalujen tuunaus on sitte mukavaa touhua. Keväällä saatii  lipasto jota rupesin laittelleen kuntoon, että saan viijä sen sisäl...