tiistai 9. heinäkuuta 2013

Aamu aurinkoinen Napsugarisa

 Hotellihuoneen parvekkeelta näkymä oikijalle...
 ...ja vasemmalle...
Aurinko paistaa makijasti se tietää lämmintä päivää. Kaiketi mittari kipuaa +30 asteen paremmalle puolelle muutaman asteen. Mikähän ilta se oli ku käytiin kävelselemäsä ja ihimettelemäsä maailmanmenua, näytti lämpömittari kavun reunalla +35 , ei tullu kylymä kävellesä.

Päivisin on pääkatu suhteellisen hilijanen. Ihimiset  mennee kylypylöihin joita tuos on pari kolome kappaletta rintarinnan samalla alueella.
Kylypylä systeemi on kuulemma Euroopan suurin, pinta-alaltaan kolomekymmentä hehtaaria.
Me ollaan käyty Open air bathisa  misä on kolometoista allasta. Kaks muuta kylypylää Aqua park, sielä isoja liukumäkejä mitkä veti puoleensa lapsiperheitä ja Aqua-Palace, misä on erilaisia saunoja joita ei näis kahesa aikasemmas oo ollenkaan.
Kylypyläsä on surfiallas mihin voi mennä lautansa kans surffaamaan jos semmosesta touhusta tykkää.

Kylypylöisä on lämminvesialtaita joihin vesi tullee maan alta kilometrin syvyyestä, 73 asteen lämpösenä. Vesi on ihan ruskijaa. Suositeltava aika mitä kerrallaan voipi altaasa oleskella on 20 minuuttia, eikä alle 14 vuotiaita päästetä sinne laisinkaan. Rantavahin pilli soi heti ku hän huomaa että altaaseen on tullu alaikästä porukkaa.
Huoneemme kylyppärin peilikaapin pistorasia, tainnu päästä pikkusen kärähtämmään syystä tai toisesta. Eikä tuo kiinnityskään taitas läpästä sähköviranomaisten vaatimuksia. Ku tulimma huoneeseen nii ihimeteltiin jääkaapin lämpötillaa, että jo on kummallinen systeemi, ei viilene ei vaikka mikä ois. Hoksattiinpa sitte kahtua että onko sähköjohto paikallaan pistorasijasa, oli se, mut  semmosesa pistokkeesa mihin ei tuu virtaa. Vetästiin telekun johto irti seinästä ja laitomma jääkaapin johon sen paikalle kii, johan alako jääkaappi hyrisemmään. Nyt ei vaan telekku toimi ku se ei saa virtaa. - Elämä on valintoja.

Parvekkeen ikkunan eesä on pitkät sivuverhot, jotka saa illalla vettää ikkunan etteen, rulla- tai säleverhoja ku ei oo, valoverho taas nii ohut että läpi näkkee.
Verhoisa on semmoset sivulenksut joilla verot voi laskostaa ja laittaa päivän ajaksi sivummalle. Lenksujen kiinnitysnupit ovat löyhästi kii seinäsä että pelekäsin niitten jäävän kynsiini lenksuja irrottaisa.

Kolome yötä ollaan nukuttu eikä oo hotellin puolesta käyty kunnostamasa eikä siistimäsä huonetta mitenkään. Ite pyyhin tasot ja lattian sillo ku tultiin.
Roskis sentäs oli tyhyjätty ja tuotu wc-paperia. Aika keheno on tään hotellin taso ei voi muuta sanua. Mut siinäpä se onkin ku netistä kahtellee kuvia huoneistoista, eipä niistä voi nähä siivouksen tasua. Sen näkkee vasta paikan päällä ja täsä hotellisa ei siivuamista tunnuta pijettävän kovinkaan tärkiänä juttuna.
Tällästä Napsugarisa.

1 kommentti:

  1. Huhhuh, siinä on ollu tulipalo ihan likellä, sulaneessa pistorasiassa...

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...