perjantai 2. elokuuta 2013

" Soodasota" jatkuu

 Alakuviikosta sai remonttimiehet ulukoseinät puhallettua soodalla. Parvekkeelle oli tullu melekoset kerrokset soodavettä vaikka pohojanmaalle lähtiesä teippasimma ikkunat ja laitomma ison muovinki vielä suojaksi. Tähän päivään saakka annettiin sotkun olla mut haju alako olla niin karsee että pakko oli siivota. Osa soodasta oli märkää osa kuivaa. Kuivunutta sooda joutu rappaamaan ja harijaamaan jotta sen sais mahollisimman suurelta osin irti ja imurilla loput. Kastelukannulla ja ämpäreillä kannettiin vettä laattialle jotta sen sai hyvin huuleltua. Lattian ja seinän rajasa on pari reikää joista on ulkonevat putken pätkät jotta vesi valluu pikkusen kauemmas eikä alakerran parvekkeelle. Toki sitä jokuverran pakostaki tippasee alakertaanki mut suurin osa kuiten lenti mukavasa kaaresa takapihan asvaltille.  Ikkunat on vielä pesemättä, ootellaan josko nuot pesis joku muu ku mää.
Pohojosen puolen kammarin tuuletusikkuna on tämän näkönen. Osaksi kuivunutta soodaa on välisä vaikka kuin. Lasien pinnat kaikki töhönän peitosa, ulukopinta tietysti pahiten. Kaiken aikaa on ikkunat auki jotta soodan katku häviäis, inhottavan tunkkanen haju tullee kostuneesta soodasta.
 
Että tällästä tännään.

Mukavan lepposta perijantaita lukijani!

3 kommenttia:

 1. On siinä siivoamista, voi harmi. Onkohan nuo tekijät ihan ammattilaisia, herää kysymys.

  VastaaPoista
 2. Sanonpahan vaan että joka ainoa neliömetri yksityiskohtineen kannattaa kuvata ennekuin siivoaa yhtään. Onpahan dokumenttia sitten korvausvaatimusten tueksi koska isännöitsijän ja urakoitsijoiden löpinöihin ei ole uskominen. Kurja juttu ja turpaan pitäisi vetää sillä tuo on jo selvää piittaamattomuutta.

  VastaaPoista
 3. Kun puhalletaa, ni se puhallusaine tunkeutuu kaikkialle.

  Vaikka mulla oli kokohaalari ja kaikki maholliset suojavarusteet, ni silti kalsareihin meni kupilliin hiekkaa. ;D

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...