sunnuntai 25. elokuuta 2013

Rosvoamista vastoin tahtoaan...

Kaikkia sitä pittääki sattua.

Lauvantaina, eli siis eilen, olimma kokin kans ulukomaanreissulla. Ihan aamusta lähettiin ajelemmaan jotta ehimmä kymmeneksi sovituille rehveille Ikean pihalle. Nimittäin kokin sisko ja hänen miehensä olivat kans innostunneet lähtemmään ulukomaille. :)
Noo, olihan meillä asijaaki Ikeaan, uus vaatekaappi oli suunnitelmisa hankkia ja sitä varten niinku olitiin liikkeellä.

Kyllä se vaan niin on, että ku sitä johatusta elämälleen pyytää, sitä myös saa. Kävi taas niin, että sellaset kaapinrungot mitä kuvastosta oltiin kahteltu löytyvät Ikean löytönurkkauksesta. Kuvaston hinta 495 ruunua kappale, me maksomma 89 ruunua kappaleelta. Hinta oli sen takia noin halapa ku paketeisa oli kulijetusvauritoita ja joistaki kaapeista näytti olevan taustalevysä pienonen reikä. Sehän ei käyttyä haittaa eikä näy mihinkään ku kaappi tullee seinää vastan.

Mutta se rosvous; sehän se vasta oliki melekonen hämmästys ja harmistus ku hokasin.
Sattu nimittäin sillaitte ku olin maksamasa tavaralastiani, josa oli nelijä kappaletta kaappien oveja, kaheksan pakettia hyllylevyjä, kuus koria ja kolome verhotankoo. Menin maksammaan itsepalavelu pikakassan kautta, misä saapi ite sellasella koodilukijalla lukia jokkaisesta tuotteesta hintakoodin. Näytölle tullee aina näkyviin montako tuotetta on kirijannu ylös.
 Olin käyny hyllylevypaketit läpi ja olin lukemasa ovipaketista hintakoodia ku tilttas se systeemi. Yritin uuvestaan painaa lukijakahvan nappia mut eipä se vaan lukenu tietoja. Yritin lukee koodin koripaketista, ei onnistunu siitäkään.
Siinä vaiheesa huutelin myyjää jotta tulis neuvomaan mitä pittää tehä. Tekstit näytöllä ku oli ruottia enkä mää siitä mittään tajunnu mitä siinä sanottiin. Myyjähän puheli sujuvasti ruottia ja neuvo oikeen hyvin ja saikin laitteen jatkamaan hommaansa... tai ainaki yrittään sitä. Yhesä yritettiin koreista lukia hintakoodia, ei onnistunu. Suoristettiin paketoimismuovia jotta lukija sais paremmin tiedot luetuksi. Pari kolome kertaa saatiin kokkeilla ennenku suostu lukemaan hintakoodin.
Katoin että kaikki on käyty läpi ja maksoin ostokseni.

Kotimatkalla autosa rupesin laskeskelleen että mitähän meijän vaatekaappi tojellisuuvesa tuli meille maksammaan. Ykskaks hoksasin, että kuitisa ei näykkään ovien hintaa. Kaikki muut se kone oli ottanu ylähä mut ei oveja.
Siinä kelasin mielesäni kassalla oloani, että kuis se oikeen menikään. Olin lukenu yhen oven tiejot kun se kone tilttas, eikä se ollu sitäkään tallentanu ylähälle. Sitte olin ottanu hintakoodit koreista ja verhotangoista, ovet oli unohtunu siinä hässäkäsä tyystin.
Kotona kahtottiin kuvastosta ja löyty numero mihin voin soitta ja ilimotella millanen rosvous on päässy tapahtummaan. Kai ne sieltä laskun laittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...