maanantai 2. heinäkuuta 2018

Porstuan purku jatkuu

Remonttimies tekkee sisällä laattioita. Mää pääsin purkammaan porstuan kohalta vuorilauvotusta. Päätettiin purkaa lauvotus pois ku niitten alla on hirsiseinä joka saattaa olla niin hyväsä kunnosa että vois johonki kohtaa jättää näkösälle. Ohan siinä hommansa, etenki ku aurinko paistaa helottaa täyveltä terältään koko ajan.
Hikistä hommaa sanon minä. Puolet on alahalla, vaari aiko purkaa toisen puolen.
Uuven porstuan perustus pittää laittaa ja sittepä siihen pääsee uutta rakentelleen.
Lauvotuksen altahan palijastu hyväkuntosta hirsiseinää. Ylläällä osasta hirsisä vielä punamulta pinnasa.
Sisällä alakaa laattiat olla siinä vaiheesa, että sinne pääsee seuraavaksi laittammaan eristeet. Ekovillaa tullee joka paikkaan ja sen päälle paperointi. Vintin laattiaan laitettaan kans ekovillaa. Enneku sinne pääsee villaa puhaltammaan, sielä pittää tehä korotuksia jota eristettä saahaan riittävän vahavasti laitettua. Kunhan kaikki paikat mihin eristettä tarvitaan ollaan saatu valamiiksi, sen jäläkeen hommataan puhaltimet tai puhaltajat jokka sen homman hoitaa.

Tästä jatkamma huomenna...

2 kommenttia:

  1. Todella taitavia olette! Hirvittää katsoakin noita purkukuvia! Me ehkä pystyttäisiin purkamaan (?) mutta siihen se homma sitten jäisikin.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...