sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Lauvantai

Menua oli koko päivän.
Puoli kymmeneksi meno srk,aan laittelleen äänentoista kuntoon , yheltätoista alako hautajaiset.
Ehittiin vielä kävästä läpi laulut mitä muistotilaisuuvesa laulettaan. Siunaustilaisuuvesa oli yks laulu ja papin puhe joten siltä osin pääsin aika helepolla miksaamisesta.
Muistotilaisuuvesa oli usijampi laulaja ja soittajakin, sain välillä juosta miksauspöyvän takana säätelemäs namiskuukkeleita jotta äänet ja soitto kuulus tasapuolisesti.
Hautajaiset kesti nelijään. Puoli viis olitiin kotona ja ehittiin pikkasen oikasemmaan selekärankaa petille ja ottaan varttitunnin tirsat. Kuuvelta kun alako sitte Gospel konsertti.

Clasic Praise oli konsertoimassa illan tilaisuuvesa. Bändin kokoonpano oli tällä kertaa;  Junnu Aaltonen saksofoni ja huilu, Uffe Krokfors  basso , Seppo J. Järvinen piano, Tiina Sinkkonen laulu.
Olihan musiikillisesti aivan huippua. No tietäähän sen kun huippu ammattilaiset ovat soittamasa ja laulamasa. Uffe piti pienen puheen kertoen omasta elämän muutoksestaan. Siitä miten hän omalla elämällään voi kertoa soittaja porukan keskellä sitä viestiä, että Jumalan rakkaus muuttaa. Uffe sano, että ei sitä aina tarvi ääneen toitottaa että minä uskon, kyllä se alakaa elämäsä näkymään kun ihiminen uskoon tullee. Uffenkin kohalla se näkyy. Huumeet ja alkoholin käyttö kun on miehen elämästä jääneet pois. Miehen olemus kertoo rauhasta ja ilosta. Musiikkiin on tullut mukkaan hengelliset sävelet, taatustihan se vaikuttaa ja kertoo siitä että jotakin uutta ja elävää on mies löytäny.

Tännään on sunnuntai ja sai nukkua aamulla pitkään. Eikä oo sillaitte menemistä muuten ku iltapäivän tilaisuuteen, lupauduin säestelleen yhteisiä lauluja. :)

Taijanpa ottaa kanafilleet lämpiään ja laitella  päivän päälle kanapattaa sapuskaksi. Jos jääkaapisa sattus olla vielä jotaki sallaattivärkkiä niin vois tehä sallaatin. Toin kyllä kaupasta semmosen voikukan lehen näkösen yrtin, nimiä en muista. Siitä sanottiin että voi käyttää sallaatisa mut kaipaa jotaki seurakseen. Ehkä vois vähä porkkanasta veittellä vejellä siipaleita ja sitte jos ois kaalta laittaa sekkaan. Nii , pakasteesta jos löyty maissipaprikasekotuksta, kävisköhän semmonen?

12.50 Olin liijan hijas. Kokki ehti ottaa kanafilleet ja oli niitä jo pannulla käristämä ku menin keittiöön aikeisa ottaa filleet hetkeksi aikaa pöyvälle lämpenneen . No eipä siinä mittään. Hyvän kanakeiton tekiki eikä mun tarvinnu sallaatin tekua miettiä sen kummemmin.
Tehhään huommenna sallaatti jos ehin. :)

1 kommentti:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...