perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulumyyjäisten aikaa

Viikonlopulla on perinteiset kaks päiväset Pöykkölän joulumyyjäiset. Innostuinpa minäkin sinne viemään tuotteita myyntiin, ku löyty mukava kojunhoitaja jonka pöyvälle saan tavaraa viijä.
Ensin suunnittelin että varaisin oman pöyvän, mut se ois vaatinu sen, että ite olis pitäny olla kaiken aikaa paikalla. Nyt ei tarvi olla, kojunhoitaja huolehtii myynnistä. Toki hän ottaa tuotosta sitte oman ossuutensa, mut näkkeepähän sitte miten tämmönen systeemi käytännösä toimii.
Kojunhoitajalla on kaupungin keskustasa myyntipaikka, mihin oon jo pari viikkua sitte vieny käsitöitä myyntiin.
Myyjäiset järijestettään hieman sivummalla kaupungista. Kojunhoitaja kuskaapi tavarat kaupungin kojulta myyjäisiin joten sitäkään ei tarvi mun ite olla tekemäsä.
Mulle jää vain piparien, piparitalojen ja rekin kuskaaminen aamulla.
Piparitalot ja reet valamiina lähtöön.
Glutteenittomia pipareita tein yhen annoksen. Pittää illan päälle pakkailla nekin valamiiksi, ettei tuu aamulla hoppu.1 kommentti:

  1. Harmillista kun en itse nyt pääse sinne, kun järjestetään kuulemma viimeistä kertaa siellä myyjäiset. Koulu lopettaa toimintansa. Harmillista sekin. Koulu, jossa opiskelin.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...