Sunnuntaita saatiin vieraita eteläpohojanmaalta ja heijän kans alomma värkkäämmään sushia. Mulla ei oo niitten tekemisestä minkäänmoista kokemusta. Joskus josaki reissusa ollesa oon maistanu sushia, mut ei ollu mikkään suuri makuelämys. Joten pienen ennakkoluulon kans alon värkkäämään.
Pirkan sushi paketista löyty riisit, wasapi, merilevät, soijakastike, viinietikka ja bambumatto, eli kaikki muu paitti täytteet.
Perinteinen täyte kaiketi on raaka kala, hmm... taijamma käyttää tällä kertaa savulohta. :)
Tonnikalamajoneesitäyte soppii kuuluemma vallan mainiosti merilevän kans, joten tehtiin myös sellasta.
Jiipeen oma soijakastike valamistumasa.
Netistä kahtoin ohojetta täytteisiin. Yks vaihtoehto oli munakasrulla josta leikattaan soipvan kokosia soiroja täytteeksi. Opin uuven tavan miten voi paistaa rullan. Neilijäs osa munakasmassasta laitetaan pannulle, annetaan paistua hyvin ja kääritään rullalle pannun reunaan. Kaajetaan lissää munakasmassaa pannulle ja annetaan kypsyä ja rullataan edellisen jatoksi. Näin tehen paistetaan kaikki munakasmassa ja lopputukosena on yks munakasrulla.
Tonnikalamajoneesimössön, lohen ja munakkaan lisäksi täytteeksi laitomma kurkkua ja avokaadoa.
Täytteet tulis olla mietoja, ei mittään chilimeksikaanajalopeeno juttuja, sellaset ei kuulu sushien sisälle.
Komeilta näyttävät, mutta maistamatta jätän :)
VastaaPoistaIhania ja varmasti hyviä, namskis...
VastaaPoistaHyvältä näyttää;)
VastaaPoistaEn ole koskaan maistanut sussia, kyllä minä uskon että se on hyvää ja mielelläni kyllä
VastaaPoistasöisinkin Hyvää viikonloppua :)