perjantai 2. tammikuuta 2015

Kenraaliharijotukset

Ne oli eilen, kenraaliharijotukset.
Päivä alako kiireisesti. Heräsin 9:40 ja tajusin, että täsäpä ei oo kauhijasti aikaa, ku kymmeneltä pitäs olla jo  laittamasa  näyttämyä kuntoon. Kokki keitteli kahavit, mää tekasin puuroannoksen ja täytyy myöntää että pikkusen hotkimalla tyhyjäsin puurolautasen. Takki päälle, kengät jalakaan ja eiku menoksi.
Kymmenen yli kymmenen olin paikalla, joten ei paha myöhästyminen ollenkaan.

Lumentekijän homma oli aika haasteellinen. Siniharmaa laattia antaa aika kivan kontrastin valakoselle lumelle.
Kodan edustakin muuttu todella palijon ku siihen saatiin porontalijoja.

Seinälle heijastettavien kuvien hienosäätöä testataan monen monta kertaa jotta kuvien vaihtuminen saahaan justilleen ja prikulleen okijaan aikaan tapahtuviksi.
Kaikki laulut ja vuoropuhheet on tekstitetty venäjäksi, englanniksi ja japaniksi. Tekstit näkkyy kahella skriinillä esityksen aikana.
Sisääntuloaulan ja portaikon somistajilla riitti hommaa. Portaikko sai kivan tähtitaivaan, hämäräsä illassa se näyttää oikeen mukavalle.
Soittajillakin riitti hommia. He kävivät läpi kaikki biisit yksityiskohtaseti. Musiikin ja näytelmän yhteensopivuus tullee olla saumaton jotta syntyy hyvä kokonaisuus. Kanteleen soittaja virittellee soitintaan viritysavvaimella soittokuntoon.
Ei tarvinnu porukan olla nälissään. Kokki hommas sapuskaa ja keitteli kahavit jotta väki jaksaa iltaan saakka.
Kello 19 alako sitte varsinainen kenraaliharijotus. Tähän mennesä oli lähes kaikki paikat kunnosa. Joitakin pieniä juttuja oli vielä kesken, mut ne ehtii tehä seuraavana päivänä ennen ensi-illan esitystä.

Tännään kaks tuntia ennen esitystä oltava paikalla. Ei parane myöhästyä.


2 kommenttia:

  1. Lippistä tarttee sulle ja koko porukalle nostaa!
    Onnee ens-iltaan.

    VastaaPoista
  2. ei muuta kuin onnea ja menoks
    toivottelee Heeka

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vinttikamari

 On ollu usijampi sajepäivä, sillohan on hyvä tehä sisähommia. Alotimma remppaamaan vinttikamaria niin saahan seki kunnostettua.  Sillo ku m...