Tein gluteenittoman kääretortun vadelma-mustaherukkahillo täytteellä. Vuorasin kulhon tuorekelmulla ja ladoin kääretorttupalat kulhoon.
Täyteeseen vatkasin 2 dl kermaa, purkki rahkaa, vähä tuorejuustoo, iso tölökki persikoita ja liemi, 5 liivatetta, vaniljasokeria . Täyte kaajetaan kääretorttupalojen päälle ja annetaan hyytyä yön yli jääkaapisa.
Hyytyny charlotte kipataan lautaselle ja koristellaan.
Kommentointi lootaan viestis jätä, kiva tietää sun lukevan tätä. :)
Vadelma-mustaherukkahillo kuulostaa hyvältä. Kakku on hauska keksintö tuosta perinteisestä jälkiruuasta.
VastaaPoistaSerkkutytön kakut hyvältä näyttää ja mummon mukelo vuosia täyttää ;)
VastaaPoistaIhmettelen täällä kaukana Espanjan auringossa, kuinka joku jaksaa aina olla kädet jauhoissa... Mukavaa joulunodotusta toivotan sulle, laitappa joskus pari riviä mulle :)
Luetaanhan näitä .olen vain huono lähettelemään kommenttia ,nyt oli niin tutun tuntonen kommentti tuossa edellä että aattelinpa minäkin ,kirijottaa tähän ..Hyvää Joulun odotusta leipimisten tuoksuissa :)
VastaaPoistaherkku on vaivansa väärti, vaikka itse en voi makeaa syödä niin aina se lapsille maistuu, olenkin metsästänyt sokerittomia kakku ohjeita
VastaaPoista