maanantai 3. lokakuuta 2011

Järijestys se olla pittää

Se on mahotonta ku iskee päähän ajatus että jos vaihtas olohuoneen kalusteitten paikkoja. Huh..huh..
Meille se iski eilen illalla. Sanon kyllä kokille petis että nyt ei aleta suunnittelleen millanen järijestys tehhään. Ei saa untakaan jos pääs alakaa pyörittelleen ja miettiin mihin kohtaan telekkupöytä siirrettään.
Päätettiin nukkua yön yli ja miettiä aamulla.

Non, aamukahavit ku saimma hörpittyä nii siirrymmä olkkarin puolelle ja siitä se järijestyksen vaihto sitte alako. Sohova sai siirtyä nojatuolien paikalle, nojatuolit sohovan paikelle. Telekkari siirrettiin ikkunan viereen nurkkaan pikkuselle pöyvälle. Telekkari kun oli aikasemmin isommalla pöyvällä parvekkeen ikkunan eesä, se pöytä jäi sammaan kohtaan, sen päälle laitettiin nyt vaan kukkia. Tauluteline ja pikkunen pyöriä pöytä saivat siirron alakerran varastoon. Ei nyt mittään suuria muutoksia, mutta uus ilime tuli olokkariin.
Saapa nähä miten kauvan mennee ku iskee into vaihtaa sohova takasin entiselle paikalleen. :)

On meillä käyny sillaitteki joskus ku järijestystä vaihettu että aikamma ku kaappeja, tuoleja , pöytiä siirreltiin ja pyöriteltiin ne pääty just samoille paikoilleen mistä niitä alunperin alettiin siirtämmään. Siitä ehkä oppi sen että kaikkien huonekalujen paikkaa ei samalla kertaa kannata vaihtaa. Voi tehä vaan semmonen osasiirtojärjestyksen.Tännään oli semmonen ja hyvä tuli, eikä menny koko päivää siihen hommaan. :)

Mukavaa päivää!

1 kommentti:

  1. Kyl me alkuusa muuteltii järkkää useemman kerran vuodessa. Nyt on ollu olkkaris ja makkaris sama järkkä liki 20v. Peräkammarit on ainoot mitkä on lähivuosina muuttannu ilmettää ja se johtuu siit, et kakarat muutti omii koteihisa.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...