lauantai 22. lokakuuta 2011

Yhen paikan saa nii toisesta jatkuu

Kyllä se sillaitte on että ku yhestä kohtaa alakaa remonttia tekkeen niin hetken päästä huomaa että homma laajennee koko ajan. Palijastuu kohteita jotka on pakko jotenkin  kunnostaa.
 Ja mitä löytyy vanahojen kaappien takkaa?
Harmajaa petoniseinää , hyvät alakuperäset suunnitelmat mennee ihan uusiksi. Oli vähällä ettei kaatunu koko seinä. :)
Sattu nimittäin sillaitte että ku saatiin käytävän vanahat kaapit hajotettua niin niitten takkaa palijastu harkkoseinä. Eka ajatus oli heti että tuostahan sais kätevästi aukon olohuoneen puolelle, ei muutaku leka kätteen ja harkot paloiksi. Tottahan  siinä ois voinu joutua vähä harkkoja sahaileenkin ym. tekkeen, mut ajatus aukon tekemisestä houkutteli melekosesti.
Onneksi nukuttiin yön yli ja tuumattiin asijaa sitte aamulla uuvestaan. Tuumauksen tulos oli että päätimmä tehä sen alakuperäsen suunnitelman mukkaan, eli kytävälle laitettaan liukukovikaapit.
On siinä sekin puoli että säästyy aikaa ja rahhaa, kun ei tään sekasotkun keskellä viittis kovin montaa viikkua asustella.

Tälle iltaa saatiin eteisen kaappi kasattua  ja paikalleen. Sehän näyttiki palijo suuremmalle kotona mitä kaupas, mutta sopi paikalleen tosi hyvin.
Samanlainen kaappi on tulosa tuohon käytävälle. Taas tuli harkinnan paikka, että laitammako sittenkään tuota 60cm syvää kaappia käytävälle Jos käviskin maanantaina ostamasa 35cm syvän kaapin ja laittas sen käytävlle. Se veis huomattavasti vähemmän tilaa käytävällä jollon käytävä näyttäs avarammalle.
Makkarista löytys tila sitte tolle 60cm kaapille, tosin vanaha kaapisto sieltäki pitäs purkaa ensin pois.
Että näin se remppa laajennee.

Ei auta ku miettiä yön yli ettei tee hätiköityjä suunnitelmien muutoksia.

3 kommenttia:

 1. Noin se usein käy, kun yhtä tekee, toisen jo huomaa vaativan myös tekemistä. Jatkuu ja jatkuu vain eteenpäin.

  VastaaPoista
 2. Meijjän piti vaa vaihtaa keittiön kaappeihin ovet...
  Samal tuli välitilat kaakeloituu uuellee. seinät ja katot maalattuu. Olohuoneesee uuet tapetit ja kattoon uus maali. Eteisen katto ja seinät sai uuen maalin. Poika viel sano, et parketit tarttis hioo ja lakata...sanoin, et nii kaua ku meil on elukoita, parketeille ei tehä yhtää mitää. Tapetoitii sit makkarit viel lisäks....
  Remppa laajenee. Maalla tarttis katot maalata...mihin lie se laajenee..

  VastaaPoista
 3. Olen huomannut saman, remontti laajenee ku pullataikina. Sitten on keskeneräsiä projekteja, ainakin mulla, kun tuo selkä ja olkapää ei aina anna ees kahta päivää perätysten hommia tehdä. Sen oon kanssa oppinu, että miettiä kannattaa etukätteen tarkasti ja netin välityksellä vaikka ensin katsastaa minkämoinen tapettitarjonta on nykyään vallalla. Sitten vaan kauppaan ja ostamaan tavarat kerralla mitä tarvitsee. On sitten aina tuossa valmiina kun vointi antaa myöden hommien jatkamiselle.
  Niin ja "Väyrystely" kannattaa aina, on parempi tuumata ja tehdä vasta sitten.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...