tiistai 4. lokakuuta 2011

Vastaa haasteeseen

Sain haasteen kertoo kaheksan satunnaista asijaa ihtestäni. Kauhija alakaa miettiin että mitä ne kaheksan vois olla, joten parempi on ku en mieti vaan kirijotan mitä mieleen päläkähtää. Luontasempaa mulle sellanen. :)


Eka: Oon positiivinen ajattelija, tilannekomiikkasäheltäjä joka ei aina hallitte aikuisen ihimisen käyttäytymismallia. * hymmyilee suupielet virnees*


Toka: Tärkeitä ja rakkaita  ovat; kokki, poijan määkäleet vaimoineen ja heijän mukelot.


Kolomas: Jumalan rakkauden kohe, armosta saanu syntini anteeksi. Usko on elämänvoima joka kantaa kaikkina elämän hetkinä.


Nelijäs: Ihan kakarasta asti oon tykänny tehä käsitöitä. Mukavaa on joskus kokkeilla tehä sellasta mitä ei aikasemmin oo teheny. Sukan kutominen ku on ny aika joka päivästä touhua, mut revinnäistyöt, nyplääminen ja perinnepeittojen kirjominen ovat olleet sellasia hommia joita en ihan joka päivä tee.


Viijes: Lukemisen suhteen ihan patalaiska, niin onneton ja surkia ku vaan olla voi. Saatan alottaa lukemisen mut hyvin usein kirijat jää kesken.


Kuuves: Ärsyttää ku sitä on liijan hoppunen ja äkkinäinen otteissaan. Aina ei toiset ehi lausettaan loppuun kun oon jo tekemäsä. :)  On siitä hoppusuudesta kyllä hyötyäki, hommat tullee tehtyä aika tehokkaasti.


Seittemäs: Tykkään laulamisesta. Ihan nuoresta saakka oon laulellu ja soitellu. Ikinä en oo laulutunteja ottanu vaikka siihenki mua jotku kyllä kehottanneet. Kai he kuunnellessaan aatelleet että vähemmän kuulus soraäänet ku pikkusen harijottelisit ammattilaisen opis. Siihen on ratkasu, korvatulupat. :)


Kaheksas: Makijanperso, vaikken ennään sokeria kahaviini laitakkaan.


Yheksäs: Keränny retromekkoja, tai voiko sitä oikeen vielä keräilemiseksi sanua ku vasta kuus mekkua roikkuu hengareisa.

Se oli siinä.

Mukavaa päivää sulle ja muista, sua rakastetaan !

1 kommentti:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...