Hyvä aamupala oltiin syöty ennen lähtöö mut puolen päivän jäläkeen alako tuntummaan että nyt ois mukava syyvä.
Muistimma yhen ruokapaikan josa ollaan joitaki kertoja käyty ja suunnistimma sinne.
Intilainen ravintola, New Bombay.
Kokki tilas kukkakaali-perunakastikkeen,
minä tilasin kanamadrasan, jos ny nimen oikeen muistan.
Mun mahanahaka ku ei tunnu olevan kovin venyvää sorttia. :)
Jälkkäriksi juotiin kahavit, vaikka kokki kyllä ehotti että tillaisin jonkulaisen jäläkiruuan.
Mihin mahhaan mää sen oisin ahtanu ??
Masut täynnä oli mukava jatkaa matkaa.
Suunnistettiin rajan taa, pikareissu Ikeaan.
Ekspresso keitintä käytiin sieltä kahtomasa
mut ei ollu semmosta mitä olimma ajatelleet.
Jopa se jostaki joskus vastaan tullee
jos on tullakseen.
Maxista haettiin gluteenittomia jauhoja muutama kilo,
ne kun on ruottin puolella huomattavasti halavempia.
Samallahan tuota kerättin ostoskärryyn muutaki kuivamuonaa.
Kokki osti tummaa kahavia, ite ostin murukahavia ja
kaakaojauhetta, Niistä saa heleposti tehtyä kaakaokahavia,
tarvi muutaku keittää vettä ja lisätä jauheet.
On muutes namia, kokkeile.
Että sellanen oli tää sunnuntai.
Mukavaa oloa ja eloa!
Mukavan näkönen paikka, misähän lienee?
VastaaPoistaMukavaa ystävänpäivää!!
VastaaPoistajuu minäkin olen oppinut tekemään jos sun jonkinlaiset sekoitukset itse, mm. kanelisokerin, kahvikaakaon, ja muutenkin laitan itse ruuat ja leivon. säästyy muutama eläke lantti..tähdellisempään vaikka villasukkiin kun en itse voi kutoa nivelreuman takia.
VastaaPoista