maanantai 7. helmikuuta 2011

Alun perin tälle aamua oli suunnitelmisa mennä siivoileen, mut illalla tuliki viesti että homma siirtyyl toiselle päivää. Siltä osin sain vappaapäivän. :)  Hyvä niin ku tuli illalla vieraita, pääsin heijän kans tännään kiertelleen kirpparille. Toista tuntia kierrettiin ja kateltiin hyllyjä sitte lähettiin porukalla syömään Kreikkalaiseen ravintollaan. Kovin kauheesti ei kirpparille euroja tällä kertaa jääny vähä reilu 4 euroo.


Vieraat meni sitte menojaan, minä lähin oottelleen likan pääsyä työharijottelusta.Olin vähä etuajasa jouvuin oottelemmaan varttitunnin. Pölijä olin ku istuin autosa oottamasa enkä tajunnu mennä sisälle. Varpaani palellutin, ku en ollu lähtiessäni muistanu laittaa villasukkia. Kertakaikkiaan oli ihan tunto pois muutamasta varpaasta kotia tullesa.

 Paras konsti saaha äkkiä veri kiertään on laittaa jalat lämpimmään vetteen.
Otin hyllyltä jalakakylypyastian joka ollaan joskus saatu lahajaksi. Ihan mukava härveli sekin, tulis vaan usijammin käytettyä. Kuumaa vettä astiaan, jakkara siihen viereen. Sukat pois ja uppottaa jääkylymät varpaat kuumaan vetteen.
Autss, pistellee, pistellee. Varpaat meni ihan kellertävänvalakoseksi ihan saman näköset mitä on kuolleella ihimisellä. Pikkuhilijaa ku antaa niitten olla ja totutella kuumaan vetteen alakaa valakosuus hävitä ja veri pallautuu. Pisteleminenki loppuu , tullee miellyttävä olotila kun ihana lämpö tunkeutuu pintaa syvemmälle.

Hetken aikaa siinä istun ja annan jalakojeni lämmentä kunnolla. Pyyhkeen kaivan jostaki hyllystä, kuivaan jalat hyvin ettei jää varpaanvälit kosteiksi, sukat jalakaan ja niitten päälle lämpimät villatöppöset. Aahhh, miten hyvältä tuntuukaan.





Se on muutes kumma juttu tuokin ku varpaita palelee nii tahtoo palella koko kroppaa. Piti laitta villatakki päälle ja sisuksiin hörpätä kuppi kuumaa kahavia. Kyllä se siitä lämpiää. :)

Mitäpä täsä muuta ku lämpöstä oloa sullekkin !

2 kommenttia:

  1. oikein teit. kuuma jalkakylpy on hyväksi jaloille aina.. varsinkin kun on kylmettynyt. samalla voi hoitaa jalkojen terveydestä lisäämällä veteen lusikallisen ruokasodaa ja merisuolaa . a, vot kuolee pöpöt ja iho on pehmeä ja imaisee hyvin jalkavoiteen, jos on kuivat ja karheet..

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...