lauantai 16. kesäkuuta 2012

Lauvantai

Appelsiinijäätelö tehty ja laitettu pakkaseen. Onnistuu tosi hyvin jäätelön tekeminen ku laittaa jotaki alkoholipitosta nestettä 2-3 ruokalusikallista sekkaan. Jos ei laita, pakasteesa ollesa jäätelö kovattuu niin että sitä saa kirvehen kans halakua että palasiksi saa. Alkoholi tekkee siitä senverta pehemosta että onnistuu jäätelökauhalla ottaa palasia. Hyyvvää ...hyyvvää....namss..

Aurinkoinen aamupäivä, lähemmä käymään kokin kans torilla.
Iltapäivällä tulleepi pikkulikat ja ovat sitte yötä. Siinäpä se viikonloppu menneepi rattosasti.

13.15
No nii, kirppistorilla käyty ja jotaki jäi kätösiin...

Kokki löysi  laatikon misä oli lekoja usijamman laisia. Autoratalla oli hintaa kymppi, polliisiauto makso vitosen, kaivuri vitosen, jalakapallokatsomo reilu kolome euroo, autorataan osia ja autoja kympin. Kaikkiaan laatikollisella ollu hintaa 35 €, kokki oli tarijonnu 20 ja sillä sai kokoo läjän. Pärijäs aika hyvin ku netistä katomma miten palijo oikeesti tuollanen määrä maksas.

Poika käväsi porukkansa kans syömäs aamupäiväjäätelöt. :) Lähtivät käymään yksillä synttäreillä ja tuovat sitte iltasella likat tähän. Kaikki jäätelöt syötiin mitä pakasteesta löyty joten sitähän piti alakaa tekkeen uutta.
Olihan mummelilla apureita...

Ei tarvinnu pyytää Lumillaa auttammaan. Heti tyttö sano; minä voin auttaa, ku huomas että oon keittiösä jotaki tekemäsä. Valakuaisvaahon vatkaus menneillään.

Mukavaa päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...