torstai 24. toukokuuta 2012

No mutta...

Kuis sitä tästä voipi mennä ku ovat tuommosen merkin pylyvääseen panneet??
Ainaki yks himo kävelijä näytti olevan liikkeellä. Varmaan tehokasta menua ku nelijän sauvan kans huhkii menemään. :) :)

Mahottoman komija aamupäivä oli käyvä lenkillä. Linnut lauleli ja aurinko paistoo, se on melekeen kesä. Alakaa koivuisa näkyä hiirenkorvia ja ilimasa lentää siitepölyä. Kesken kävelymatkan alako vesi vuotaa silimistä. Liekkö sitä vanahemmiten tullu vähä allerkiseksi tuolla siitepölylle?

Ennen lenkille lähtyä kokki laitto poronpikkuluukeiton ässehtimmään, joten tään päivän sapuska on sitte siinä. Jäläkkäriksi keitellään maustekahavit ja pengotaan pakastinta jos sieltä sattus löytymmään jotaki kahavipullaa tai jäätellöö.  Ellei, nii pittää tyytyä suolakekseihin.

Mukavaa aurinkoista päivää !

 klo 18.40
Lämmin päivä +19, töitä tehesä tuli hiki. Kävin päivän päätteeksi pulahtamasa jokkeen. Työpaikan lähellä ku on aika hyvä uimaranta. Aika kylymää oli vesi ja tuluvan takia joutu kahalaamaan 50-60 metriä enneku pääsi varsinaisen joen rantaan.
 Mahtava olo uimisen jäläkeen, ihoo kipristeli mukavasti eikä ollu yhtään kylymä.
Siitä se alako kesäuintikausi.

2 kommenttia:

  1. Ooh olet jo heittänyt talviturkin. Hyvä kuva muuten, neljät sauvat hehhe! Muttei yhtään suksee.

    VastaaPoista
  2. Mä viskasin eilen talviturkin, saunan päälle.
    Veikkaan et toi merkki saattas olla tossa ton voimalinjan takia.....

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...