torstai 7. huhtikuuta 2011

Vastaus haasteeseen

 Sain haasteen ja poikkeuksellisesti jopa innostun vastaamaan siihen :)


1. Avaa neljäs kansiosi, jossa säilytät valokuviasi
2. Valitse neljäs kuva ja julkaise se blogissasi
3. Selitä kuva
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama

No ohan noita albuumeja meilläkin usiampia, ja kun sen nelijännen otin  ja katoin siitä sitä nelijättä kuvaa nii eihän se olllu sellanen että ois voinu julukasta. Joten pikkasen mää tosta annetusta ohojeesta lipesin ja etin toisen kuvan. Pääasia kai että jonku kuvan heittää. :)

Kuva on otettu joskus kaheksankymmentä luvun alakupuolella josaki tuola Lapin perukoilla jonku vesistön äärellä. Ollaan kokin kans eka kertaa menosa Norijaan lomareissulle. Auto aivan ihana Opel Rekord Olympia, sisustuksessa käytetty mustaa keinoturkista.  Auto väriltään kirkkaan punanen mut katto valakonen. Kesä oli parahimmillaan vaikka lumenrippeitä vielä näkyykin kallioitten keskellä.


Jaaa...ketähän sitä sitte haastas ??

1 kommentti:

  1. Nätti se on mummeli nuorenaki ollu!
    Tais olla uikkarikuva se neljäs, ku et kehannu julkasta.

    Tääl sataa, paljo. Kissatki luikki kaikki kolme liiterist vauhil sisää, ku niit kiskitin. Nyt makoilevat ympäril ja yks (J-L) pitää kynsil toisest käest kii ja nuolee senku kerkee. 'Helpottaa' kirjottamist.

    Mukavaa päiväjjatkoo sulle sinne!!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...