maanantai 26. heinäkuuta 2021

Ikä, se o vain numeroita.

 Niihän sitä sanotaan,  että ikä on vain numeroita, ei näy eikä tunnu missään. Höpö höpö, jokkainen joka kuuskymmentä täyttää tietää, että näkkyy ja tuntuu se. Ei sitä oo ennään kakskymppinen. 

Viikonloppu vierähti mukavasti rakkaitten ihimisten kans. Poika teki vaimonsa kans  hyvät sapuskat, lohikeittua ja tuorehernekeittua, joka oli täysin kasvis versio, mut niin älyttömän hyyvvää.  Jäläkiruokana oli sitte kakkua ja kahavia. 

Tää on oikeen hyvä ikä. Ei ennään mikkään tytön hupakko, mut ei vielä vanhuskaan. Vai onko se sitteki niin miten kuulee ussein sanottavan, että miehet on pikkupoikia ja naiset pikkutyttöjä loppuun asti. 5 kommenttia:

 1. Onnea kuusikympiselle, Oletkin vielä nuori, itse kun ylihuomena saan täyteen jo 89 vuotta. Siinä jo tuntee itsensä pikkuhiljaa vanhaksi, ainakin kroppa on vanha, mieli ei. Hyvää jatkoa iään kerrämiseen.

  VastaaPoista
 2. Lämpimät onnittelut, Isän runsasta siunausta! Perästä tullaan; tammikuussa minulla samat "pyöreät".

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea, 60 on hyvä ikä.🌹🌹🌹 Näin 70 lähestyessä minulla huomaa että ikä on valitettavasti muutakin kuin numero, mutta sinulla on vielä matkaa sinne. Mielihän kyllä pysyy nuorena loppuun asti, siihen ei numerot vaikuta, onneksi.😊

  VastaaPoista
 4. Kiitos,kiitos. Se on hyvä, että mieli on nuorekas, silloin sitä jaksaa paremmin.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vinttikamari

 On ollu usijampi sajepäivä, sillohan on hyvä tehä sisähommia. Alotimma remppaamaan vinttikamaria niin saahan seki kunnostettua.  Sillo ku m...