Innostuin tekkeen pashaa.
Annoksesta tuli vähä suurempi ku oletin, joten piti tehä kaks pientä.
Eka syödään tännään, ku meemmä vaarin kans syömään meille jo perinteeksi muovostunutta pääsijäislammasaterijaa ystävien luona. Pasha on mainio jäläkiruoka lampaalle.
Hyvvää Pääsijäistä!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Pitiki sattua
Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...
-
Vähä yli kuus heräsin ja olin niin pirtiä että meinasin saman tien nousta ylös. Mut jäin kuiten vielä vähäksi aikaa köllöttelleen kokin viek...
-
Kaksoset kasvaa kovvaa vauhtia. Toukkapussit jäi pieniksi heti alakuunsa joten purin ne ja tein purkulangasta villatakit. Luonnonvalakosen e...
Kaunista ja hyvää:) Meilläkin on pashaa jääkaapissa, mutta se on ihan tehdastekoista purkissa; paikallinen tuote; Lieksan Laatuherkun tekemää:) Joskus vuosia sitten olen itsekin pashaa tehnyt, mutta mulla oli paljon arkisemman näköistä kuin nuo sinun kauniit. Hyvää pääsiäisaikaa teille!
VastaaPoista