lauantai 16. maaliskuuta 2019

Kids action iltapäivä

Muutaman kerran vuojesa seurakunnasa järijestettään Kids action iltapäivä, eli suomeksi sanottuna iltapäivään on järijestetty lapsille erilaisia toimintaa ja touhua. Lapsia kerräänty iltapäivään ihan mukavasti, lähes kuuskymmentä. Lisäksi lasten vanhempia oli mukana, joten väkimäärä lähenteli sattaa ihimistä.

Leili-Leijona maskotti oli menosa mukana ja tuli hyvin toimeen lasten kans.
Speden peleistä tuttu keilojen kaato pallolla on aika hauska. Pallosa on kiinni kuminauha jonka toinen pää pujotettaan kiinni jalakaan. Pallua potkastaisa kuminauha vennyy ja palautuu potkijalle takasin. Jos on hyvät refleksit niin saattaa ehtiä potkasemmaan pallon takasi kohti keiloja silllo ku se on palautumasa potkijaa päin.
 
 Yks toimintapiste oli arvauspiste. Kahteen eri kokoseen lasipurkkiin oli laitettu sokerin paloja joitten määrä piti arvata. Purkkeja ei saanu ottaa kätteensä, eikä saanu alakaa laskemmaan palojen määrää, vaan se piti arvata. Lähes kaikki lapset kävivät arvaamasa palojen määrää. Pienesä purkisa oli viistoista palasta, ja sen määrän arvas oikeen kuus lasta.
Isommasa purkisa oli viiskymmentä palasta ja sen arvas oikeen vain kaks lasta.


Tämä ammuntapiste oli yks poikien suosikki. Isolle taululle ilimestyy mehtämaisema ja mehtäsä kulukee hirviä johin tulis osua .
Pitihän munki kokkeilla osunko yhteenkään.
Ihan kaikkiin en osunu, mut muutama hirvi meni nurin. Kaikki "ammukset" ku sai ammuttua niin tulokset ilimesty näkyviin, niistä näki mihin kohtaan kuti osu vai menikö huti.


Taikataikinapisteesä lapset sai tehä taikinan ja värjätä sen haluamallaan värillä. Taikinasta muovailtiin jos minkämoisia hahmoja ja kuvijoita jotka lapset sai viijä kotija, muistona kivasta iltapäivästä.

Jos ammunta oli poikien suosikki, niin tämä piste taatusti tyttöjen mieleen.
Pisteesä lakkailtiin kynsiä ja laitettiin glitteriä pintaan.


 Yhesä pisteesä pääsi auton rattiin. Isolta näytöltä näky ajoreitti, ajaja istu laattialla kuppituolisa, jonka eesä oli ratti sekä polokimet jarrulle ja kaasulle. Taisipa olla tähänki pisteeseen välillä tunkua.
 


Yks toimintapiste oli välipalapiste josta jokkainen sai käyvä hakemasa makkara-tai juustosäpylän, mehua ja pannukakkua mansikkahillon kera.





Mukavasti meni kaks tuntia. Lapsilla oli hauskaa, ei tainnu tulla aika pitkäksi kellään.
Jos oikeen muistan, niin huhtikuun lopulla taitaa olla kevvään viimenen Kids action, sitte jäähään kesätauvolle.
Mitäs täsä muuta kuin mukavaa kevättä.  







2 kommenttia:

  1. Teillä on ollut virkistävä Kids action -tapahtuma. Tuollaiset tapahtumat, joissa on erilaisia toimintapisteitä, ovat hyvin mieleisiä lapsille. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
  2. Meidänkin seurakunnassa on kerran kuukaudessa vastaavaa, mutta se on Mix-illan nimellä. Teillä tuo kaikki on isommassa mittakaavassa kuin täkäläinen versio:)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...