keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Kotikylällä

Viikonlopulla ajelin Pohojanmaalle. Lauvantaina oli yhet hautajaiset ja ku mulla sattu olemaan muutama lorvipäivä heti viikon alusa, niin jäimpähän pariksi päivää kotikylälle.
Tähän aikaan ei vielä oo mahottoman suurta erua kevvään tulosa pohojosen ja Pohojanmaan välillä, vaan kuukauven päästäpä taitaa olla. Pohojanmaalla kevät etenee sitte vähä nopijammin.
Olipa sielä nyt jo ensimmäiset tuluvaveet noussu pellolle. Sille pellolle misä on aikoinaan ollu kunnon järvi. Jos sitä ei ois kuivatu, olis meijän hirsitalo ny järven rannalla.

Meijän hirsitalo oli vielä aikalailla lumen ympäröimänä. Viime kesän jäliltä talolla ei oo tehty  mittään. Heti ku ehitään niin alamma sitä laittelemmaan. Kovasti on tehty suunnitelmia ja tuumattu miten hommaa jatketaan, ja sehän on kuulemma sillo jo puoliksi tehty, vai miten se oli?
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, niin meillä ruukataan sanua.
Sitähän ei tiijä miten ne suunnitelmat totteutuu mutta ompahan ainaki tehtynä.
Aika näyttää.

2 kommenttia:

  1. Nåin on: hyvin suunniteltu, puoliksi jo tehty!
    Hyvää ja aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. No nythän on emäntä ja isäntä siis kumpikin vaihtaneet blogin ulkoasua. Itsekin välillä siitä haaveilen, mutta niinhän tuo on tekemättä jäänyt. Vielä on lumen keskellä talo, mutta onpahan aikaa suunnitella kuinka homma siellä jatkuu:)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Lipasto

Vanahojen huonekalujen tuunaus on sitte mukavaa touhua. Keväällä saatii  lipasto jota rupesin laittelleen kuntoon, että saan viijä sen sisäl...