sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Hopealankakoruja

Hopijalangan vääntelyä, kieputtelua ja pyörittelyä.
Sydänkorvikset tehty 1,2 mm hopijalangasta, lisänä turkooseja helemiä ja kirkkaan siniset kristallihelmet.
Kaulakorun helemiosat väännelty 1,2mm langasta, ketju 0,8 mm. Osat yhistin kultasilla renkailla jotka tein 0,8 mm kultalangasta. Pyöritin lankaa pyöröpihtien ympäri jousimaiseksi pötköksi ja katkasin renkaat yksitellen pihteillä irti.
Keittiön pöyvällä on vino pino korukirijoja, jotka vaari toi kirijastosta. Kirijoisa on aivan ihania malleja erilaisista koruista. Hyvin selekeet ohojeet ja kuvat miten korut tehhään. On alottelijalle sopivia malleja ja sitte todelliselle taitajalle. Mennee vielä joku aika jotta niitä haasteellisempia malleja voi alakaa tekkeen. Vaikka mää oon kyllä vähä semmonen, että tahon hyvin ussein alottaa siitä vaikiammasta päästä. Kahtotaan miten ämmän käynee.

6 kommenttia:

 1. Johan on upeita. Nämä ovat kyllä sieltä vaikeimmasta päästä.

  VastaaPoista
 2. Vai haastavampia... Nuokin on kuin jostain kuninkaallisen aarrekammiosta näytille otettuja:) Mutta ihmekös tuo, kun "kuninkaan perillisiähän" tässä ollaankin...

  VastaaPoista
 3. Kyllä sulla on kädentaidot hanskassa, niin hienoja tulee!!

  VastaaPoista
 4. HÄMMÄSTYS!(: Oletpa oikea korufakiiri,en voisi ikinä kuvitella,että itse saisin mitään lähellekään vastaavaa aikaiseksi. Suunnitteletko mallitkin itse?

  VastaaPoista
 5. Kyllä on hienot ja miten taitavssti teit nuo.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Mallia oon kahtonu kirijoista noitten tekemisseen, vaan eihän niistä koskaan samanlaisia tuu mitä mallit. Omia malleja varmaan syntyy kunhan opin nuo perusasijat kunnolla. Kyllähän se niin taitaa olla että kädentaidot on lahjaksi saatu ja siitä oon kyllä kiitollinen.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Vinttikamari

 On ollu usijampi sajepäivä, sillohan on hyvä tehä sisähommia. Alotimma remppaamaan vinttikamaria niin saahan seki kunnostettua.  Sillo ku m...