Alimmaisesa kerroksesa täytteenä vadelma-mustikkahillua ja kermarahkaa. Keskellä ja ylhäällä täytteenä mansikkamoussea. Koristeet marsipaania.
Neliskulumasen kakun kokosin kääretorttulevyistä, täytteenä suklaa- ja mansikkamoussea.
Mangokakku jossa mangomoussen alla tuoretta mangoa ohkasina suikaleina.
Sydämistä kasattu kakku kätkee sisälleen omenakaneli-vaniljavanukas-kermamoussen. Olin tekemäsä kerma-vaniljamoussea ku vaari tuumas, että mitenkähän mahtas omena-kanelimössö sopia joukkoon. Kokkeillaan, sittehän sen tietää miltä maistuu. Vaari tekasi omena-kanelimmössön ja niinpä saatiin aikaan vallan uuven makunen mousse. Kannatti kokkeilla, kakku sai hyvät arvosanat.
Oi miten upeita kakkuja
VastaaPoistaOi miten ihania kakkuja, ihan vesi herahti kielelle!!
VastaaPoistaSiis mahtavia luomuksia. Sä teet käsitöitä, leivot yms. Täpäkkä tyttö! :)
VastaaPoista