torstai 10. huhtikuuta 2014

Ny saa ihan itetehtyä lattea ja kapputsiinoo

Kirppareilta löytää kaikenlaista mukavaa, kuten ny vaikka tämmösen.
Eikö vaan oo söötti. Vettä, pöönejä ja maitua, niistäpä se syntyy joko latte tai kapputsiino, kumpaa ny sattuu mieli tekemään.
Tarkka pittää olla pöönien laitosa ettei jää tiivisteen välliin yhtään. Pienestäki rakosesta pääsee paine karkaamaan, eikä kahavi nouse sillon kunnolla yläossaan. Vielä on opettelemisesa mulla tuon käyttö, vaan eiköhän sitä ajan kans opi ku ei hosu. :)
Keittimen keskellä olevasta mustata mutikasta sääjetään kumpaa kahavia haluaa keittää. Mikäli haluaa kapputsiinoo, pittää muistaa painaa mutikka alas. Kahaviin tullee pehemonen vaahtokerros päälle ku se sekottuu.
Vaan turhaapa mää selitän miten keitin toimii, palijo paree ku katotta ton videon pätkän. :)3 kommenttia:

  1. On siinä askartelemista. Onneks teen kaa on helpompaa.

    VastaaPoista
  2. Olipas mielenkiintoinen vehje. En moista ole ennen nähnyt. Hih! Mietin, että mistä ihmeen huitsin nevadasta olette kahvin ja maidon ostaneet. Olivatten niin erikoisten mainosten peittämät pakkaukset. :) Ja vielä kanelia päälle. Tätähän vois verrata vaikkapa teeseremoniaan..

    VastaaPoista
  3. Ompas vekkuli keitin ;) , en ole ennen moista nähnytkään :)

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Lipasto

Vanahojen huonekalujen tuunaus on sitte mukavaa touhua. Keväällä saatii  lipasto jota rupesin laittelleen kuntoon, että saan viijä sen sisäl...