keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Vaihteeksi lunta

Niinpä se taas alako sateleen tuota valakosta hötyystä tavaraa tuolta yläilimoista. Ohan tuota kyllä jo tullukki että sen puoleen ei tarvis lissää tulla. Töitähän se toisaalta joillekki tietää.
Äitee ruukas sanua, "No sehän alako taas rahhaa sateleen", isä kun kävi auraamas ja linkuamas kylän teitä ja pihoja auki nii tokihan siitä muutaman markan palakakseen sai.

Mun lumityöt jää ihan vaan luuvalla lakasemisseen oven suusta sillon ku sitä ei kukkaan muu oo viittiny tai ehtiny tekkeen. Lumitöitten tekohan on mitä parasta hyötyliikuntaa, varsinki jos on siihen hyvät työkalut.
 Pikkunen lumilinko on kätevä, sillä saa lumet lentämmään mukavasa kaaresa ja tekkee puhasta jäläkiä. Vaikka ois ehtiny tulla reilummastikki lunta nii sillä kyllä käytävvää syntyy.
Puutarha yrityksen aikoihin meillä oli semmone linko, kyllä sillä oli kiva ajella.

Tälle päivää aattellin kuskata muutaman laatikollisen roinaa Toivon Torille. Toivon Tori on lutr.srk.n kirppari tuola keskustasa , tekevät hyvää työtä niin kotimaasa kuin lähetyskentälläkin. Siunausta vaan heijän työlleen.

Ite en viitti ennään noita pikkusia yksittäisiä tavaroita alakaa nettikirpparis myymään. Kukkaan ei lähe 0,50 - 1 € tavaroita kotua hakkeen. Toinen mahollisuus ois varata myyntipöytä varastotien kirpparilta, mut sillo pitäs olla jotaki vähä hintavampaaki laittaa myyntiin että sais ees myyntipöyvän vuokran tienattua. :)
Mutta toivottaan että Toivon Torilla menevät ajan kans kaupan ja sitä kautta tullee iloa usijammalle ihimiselle.

Kappas ku meinaa vähä aurinkokin näyttää naamaansa. Kyllä se vaan tuntuu mukavalle ku kevät tekkee tuluaan. Päivä on pidentyny jo roimasti. Ens kuun jäläkeen on jo huhtikuu. :)

Mukavaa päivää!

1 kommentti:

  1. Vastaavaan paikkaa mäkin kiertoon menevät vien. Ite oon aivan liian laiska alkaakseni mitään kirpparihommaa tekemää. Menkööt tarvitteville ilmatteeks.

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...