lauantai 4. helmikuuta 2012

Lauantaita

Nii se on taas viikonloppu, saa pikkusen lorvaillakki ihan luvan kans. )
Mää kyllä jo aamusta otin imurin kaapista ja ajelin pitkin huoneita lähinnä ekaksi nuo matot että sain ne sitte heittää partsille pakkasen purtavaksi. Tullee nii mukavan raikas tuoksu niihin ku ovat ulukona hetken aikaa. Ja ainaki vanahan kansan mukkaan pölypunkitki kuulemma kuolee, vaikka on kai siitä monenmontaa mieltä että kuoleeko ne tai onkokaan niitä ees. En oo kyllä koskaan nähäny. :)

Mut sekin on totta, että ihan kaikkia ei voikkaan nähä ja siitä huolimatta on olemas.
Ajatellaanpa vaikka happea. Näkkeekö sitä? Mun käsittäkseni sitä ei voi nähä. Ehkä jossain tilanteesa sen mitä se saa aikaan jos vaikkapa happipulloo tyhyjentää.
Mut uskon että happea on ku oon siitä riippuvainen jotta voin ellää.

Entäs Jumala?  Monesti kuulee ihimisten sanovan että eipä tuota oo kukkaan tainnu nähä joten eikai sitä oo. Tai,uskon vasta sitte ku nään. Kuitenkin koko luomakunta on hänen kättensä ja voimansa aikaansaannosta, ihiminen sitte silimät pyöriänä saattaa ihastella mahtavia maisemia, kuitenkaan tajuamatta ja näkemättä että Jumala on.

Kuinkas sitte aivojen kans?
Oletan että jokkainen tietää ja uskoo omistavansa sellaset vaikkei ikupäivänä oo omia aivojaan nähäny. Mut sen pystyy näkkeen, kokkeen ja aistimmaan mitä ne omat aivot saa aikaan, välillä hyvvä ja välillä huonoo.
 Mut on ne ja toimii vaikken näekkään niitä. :)

Nii joo niistä pölypunkeista. En siis oo koskaan palijain silimin sellasia nähäny, mut kyllä ne tietäjät ja tutkijat väittää että semmosia mörököllejä on, etenkin petivaatteisa. Aikoinaan ku poijalla todettiin olevan astma ja käytiin sitte niillä valamennuskursseilla. Sielä en näyttivät meille kuvia valakkokankalle millasia hirmuolentoja ne pölypunkit on. Kuvat oli suurennettu heti satakertasesti että punkit näyttäs tosi kamalilta ja ällöttäviltä, mut eipä nuo juurikaan hämähäkkiä kummempia taija olla.
Ainaki palijo pienenpiä ovat.
Enkä mää hämähäkkejäkään pelekää saatikka sitte pölypunkkeja. :)

Vähä sekalainen selostus mut olokoon. :)

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...