maanantai 29. elokuuta 2011

Se on syksy


Syksy on hieno vuojenaika väriloistoineen. Mehtäsä ku käveleskellee niin löytää monenlaista mukavaa mistä saa tehtyä kimppuja tai asetelmia. Sunnuntaina aamupäivällä lähettiin kokin kans lenkille, ihan sillä ajatuksella että keräillään materiaalia jos sais jotaki koristusta aikaseksi värkättyä. Iltapäivälle kun olin lupautunu järijestään kirkkokahavit porukoille srk;sa, aattelin piristää kahavipöytää tekemällä sinne pari asetelmaa. Itellekki tein yhen.

Tää jäi koristammaan ommaa pöytää. Oli nuo kärpässienet niin mojovan näkösiä palleroita ettei raskinu jättää niitä mehtään. Sammaleesa sienet pysyki aika hyvin pystösä. Tosin ei taija komeus kestää kovin montaa päivää ku alakaa rupsahtaan, mut väliäkö tuolla. Nätti se on aikansa, kuten minäki. :)


Takapihalta löyty mustesieniä, oli tuollanen nelijän sienen rypäs jonka irrotin kokonaisena ja nostin vaan sammaleen päälle. Reunasa oleva vaalia sienirypäs on jotaki tattia jonka nimiä en ny muista. Takana on yks voitatti, sitte on pari punahaperua ja eesä yks kangasrousku. Reunoille laittelin puolukanvarpuja ne toi väriä ja erilaista muotoa asetelmaan.
Tää asetelma on tehty kukkasieneen. Pihilaja-angervon kukintoja, koiranputken lehtiä, tuota keltasta " kynttiläkukkaa" ( en tiiä sen oikijaa nimiä, kotona sanottin kynttiläkukaksi ku se niin keltanen ku tulenliekki ). Pari maitohorsman oksaa lisätty väriä tuomaan kun olivat niin kivan punsenkeltasenkukertavia.

3 kommenttia:

  1. että osaatkin tehdä somia asetelmia, jopa sienistä..

    VastaaPoista
  2. Ohhoh! Miten ihania metsäisiä ja koristeellisia asetelmia! Eipä ole tullut pieneen mieleenkään käyttää metsäsieniä asetelmiin, vaikka väliin niitä tulee piirrettyä kuitenkin. Upeita, upeita! On kyllä sulla silmää! Ei voi kuin huokaista!

    VastaaPoista
  3. Joo, kyl sit joiltai tollaiki onnistuu. Siithä sit on hyvä tehä kärpässienest salaattii... ;DDD

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Polttopuita liiteriin

 Kyllä on viikko ollu sään suhteen epävarmaa, satanu lähes joka päivä enemmän tai vähemmän. Meillä oli melekonen urakka polttopuitten kans. ...