sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Testi

 Teimpähän minäki koronatestin ku kuulin, että olin altistunu mokomalle tauville. Testi näytti miinusta, joten ei oo mittään hättää sen suhteen. Tosin, pikkusta lentsua on ollu viikon ajan, kurkku kipiä, nokka vuotanu ja päätä särkeny. Testit on kuiten näyttäny miinusta, joten taitaa olla ihan tavallinen lentsu,  vilustuminen, kuten sitä joskus ennen vanahaan sanottiin. 

Sehän taas johtuu siitä, että olin liijan vähillä vaatteilla ulukosalla hommisa. Sitä ku ei aina ossaa arvioija oikeen tuota ulukoiliman kylymyyttä sisältä päin akkunsta ulos kahtoisa. Voipi luulla, että on ihan mukava keli ja pukkeutuu sen mukasesti. Ulukona vasta huomaaki, että keli on jotaki ihan muuta. Kylymä viima joka puhaltaa niin, että luisa tuntuu. Kaulaliina unohtu laittamatta ja pipo ei pysyny kunnolla pääsä, jättäen korvat välillä palijaaksi. Vähän väliä sai nyppiä pipua alemmas jotta ei ottas kylymä korviin, vaan ottihan se ja muutaman päivän oon parannellu kurkkuani. Ei se oo vieläkkään ihan kunnosa, mutta eiköhän se tästä ajan kans parane.

Eilen kuuntelin nuita koronauutisia ja täytyy sanua, että ohan ne vähä kummallisia nuo päätökset ja rajotukset mitä ne tekkee. Ei mun järki kyllä tajua sitä, että kakarat voi mennä lähiopetukseen kouluihin mutta eivät voi koulun jäläkeen mennä  liikuntaharrastuksiin. Miten se tilanne niinku siinä koulun jäläkeisesä ajasa muuttus niin palijo, ettei voi harrastaa?

Onkohan niillä ministereillä täsäki asijasa " oma lehemä ojasa"? Politiikkako se sanelee näitä juttuja nin kauhijasti, että tavallinen maalaisjärki voijaan heittää nurkkaan. Sori vaan, mutta siltä se vaikuttaa. Ministereiltä ku kysytään , mitä mieltä te olette tästä asijasta, niin ne pyörittellee yhtä ja sammaa vastaushyrrää,  ihan ku ois jääny " levy päälle".

Niin, kai tiijät tuon sanonnan ; jäi levy päälle ? 


Mutta, näillä mennään uutta viikkua kohti. Päätä jos särkee niin nappaan ibumaxin, kurkkua jos karhentaa nappaan strepsilssin, jos tullee väsy kesken päivän, meen maate. 

Mukavaa alakavvaa viikkua sulle, 

3 kommenttia:

  1. Hyvä, että testi näytti miinusta! Nyt sitten vaan voimia flunssasta toipumiseen. Hyvää ja siunattua alkanutta vuotta Sinulle!

    VastaaPoista
  2. Olisin todella toivonut etäkoulua. Nyt se on taas sitä, että poissaoloja varmaan tulee. Etäkoulua olisi saanut käydä nuhaisenakin.

    VastaaPoista
  3. The person who writes a very beautiful post is always of a good heart and whenever I am sitting alone, I spend my time looking at such a good post, you have written a good post, which is as much as you can in your life. Will be appreciated And you keep writing such good posts in your life, I wish you all the best. Real Girl Number Gurugram
    Real Photos Girl Gurugram
    Call Girl Bhiwadi
    Gurugram Girl Number
    Hyderabad Party Girl
    College Girl Gurugram
    newly married Girls Bhiwadi
    VIP girl mahipalpur

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...