lauantai 8. toukokuuta 2021

Hittaasti hyvä tullee

 

Niinhän sitä sanotaan, että hitaasti hyvä tullee, tiiä sitte pitäneekö tuo miten palijo paikkaasa. No ainaki tällä hetkellä kevvään tulo tuntuu hittaalle. Mittari nollasa ja taivas sen näkönen, että saattaapa paiskua räntää millo tahansa. Hyitte ku onki kylymän näkönen keli ikkunasta kahtottuna. 

Vaan, jospa se kuitenki ois niin, että hyvä siitä tullee. Ei oo mustikat eikä hillat vielä kukasa, joten voi olla että ne säästyy kylmältä. Ja jos tämän takatalaven jäläkeen sää pyssyy lämpösenä, eikä tuu rankkasatteita, niin hyvä tullee. Saatetaan saaha hyvä marijavuosi. 

Hitaasti mutta varmasti myös Jumala tekkee työtään ihimisesä. Meistä voi joskus tuntua, että ei tapahu mittään. Ei minkäänlaista muutosta eikä valonpilikahusta tunnu näkyvän ku koetusten ja kiusausten keskellä pyrkii ellään kristitylle sovelijasta elämää.  

Mutta tapahtuu sitä, usko pois. Ei sitä ihte aina niin huomaa, ollaan siinä suhteesa likinäkösiä, mutta Jumala kyllä huomaa ja ehkäpä toisinnaan joku rinnallakulukijaki saattaa hoksata, että jottain kehitystä on päässy tapahtummaan. 

Luotetaan siihen, että se hyvä työ minkä Jumala on alottanu, hän vie sen myös päätökseen, vaikka se joskus oiskin hittaan puoleista etenemistä. 


3 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä kirjoituksesta, on lohdullinen ja rohkaiseva!

    VastaaPoista
  2. Kuten Metsäntyttö totesi, kirjoitit rohkaisevasti. Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Aamen! Kiitos Jeesus!!Ihanaa, että meistä pidetään huolta!

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...