keskiviikko 26. toukokuuta 2021

 Josaki laulusa on sanat, kiitos elämälle. Tuota ajatusta ku aattelee vähä tarkemmin, niin sehän on toisin sannoin sanottuna kiitos elämän antajalle, kiitos Luojalle. 

Kyllä tänäki aamuna oon niin kiitollinen. Oon saanu nähä miten elämää johatettaan. Työn merkeisä tullee iso muutos, ku siirrän asiakkaani uuvelle työntekijälle. Uuven työntekijän valinnasa johatus osu kyllä kohalleen. Kiitos siitä ja hänestä Luojalle. 

Kolomisen viikkua on vielä hommia ja sitte kerrään kimpsuni ja kampsuni ja muutan Pohjanmaalle. Vaari on jo asustellu sielä pari kuukautta, ollaan eletty vähä niinku etäsuhteesa tämä ajanjakso. Vaan kohtapa se vaihtuu lähisuhteeeseen, vierihoitoon ja päästään yhesä tekkeen hommia hirsitalolla. 

Kiitollinen mieli on päivän vitamiinipaukku. 

Kolomisen viikkua on vielä hommia ja sitte saapi uus likka jatkaa yksinään ja mää muutan Pohjanmaalle.  Sielä on vaari jo asustellu pari kuukautta, ollaan eletthhh

1 kommentti:

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...