lauantai 29. elokuuta 2020

Vastuu on vakava asia

 Luin täsä yks päivä Ristin Voitto lehestä Tapio Puolimatkan kirijotuksen Uusi tasa-arvokäsitys,( RV 20.8. 2020 ).  Hän on tutkinu ja pohtinu asijaa perin perusteellisesti  ja antaa kyllä palijo ajattelemisen aihetta. Jäin miettimmään sitä, miten suuri ja valtava vastuu on heillä, jokka värkkäävät uusia lakeja ja päättävät säädöksistä joitten avulla määrätietoseti pyritään muuttammaan ja ohojaamaan ihimisten ajattelua.

Nykynen systeeemi mitä valtion taholta touhutaan on sen luokan touhua, mikä ajanolloon hajottaa ja rikkoo kaiken arvopohojan elämästä ja ennenkaikkia ydinperheen. Kakaroille aletaan jo tarhaikäsenä opettammaan sitä harhaa, että ei ois poikia eikä tyttöjä. Sama oppi jatkuu sitte koulusa ja opiskelujen edetesä. Herrää vaan kysymys, että mihin tämä juureton sukupolovi oikeen mennee jos elämästä poistettaan ne pilarit mikkä sitä pittää pystysä.

Niin, tokihan heillä sille kaikelle uuvelle tasa-arvokäsitykselle on perustelunsa ja puolustuksena, ihimisen ku pittää saaha totteuttaa ihtiään, olla vappaa kaikesta, olla lupa ellää ku Ellun kanat piittaamatta seuraamuksista. Tottuus kai kuitenki on se, että kaikella on seuraamuksensa. Näkkeehän sen ja kuulee miten palijo mielenterveysongelmat on lissääntynneet, etenki lasten ja nuorten keskuuvesa. Ihimiset voi entistä enemmän huonosti ja siitä huolimatta kansalaisia johetaan siihen suuntaan joka johtaa romahukseen. Eihän mikkään rakennuskaan pysy pystysä jos perustukset pettää.

Puolimatka kirijottaa:" Pelastajavaltion omaksuma intersektionaalinen arvojärjestys kumoaa Raamatun kymmenen käskyn lain ja luo niiden sijaan uudet käskyt." Lainaampa hänen tekstiään muutaman käskyn verran.

"1. Muista, että valtio, jonka arvojärjsetyksen pohjalta kaikki instituutiot, kuten perhe ja uskonyhteisöt ja koko elämismaailma uudelleen rakennetaan, on sinun luojasi, ja pelastajasi; sinä olet valtion omaisuutta. Älä aseta mitään arvoja valtion asettaman arvojärjestyksen edelle, jos haluat säilyttää työpaikkasi ja sosiaalisen asemasi.

5. Ole valmis tappamaan syntymätön lapsi tai dementoitunut vanhus, jos yksilön mukavuus, yhteinen hyvä tai valtionasettamat korkeimmat arvot sitä vaativat.

10. Älä himoitse sitä työpaikkaa, josta sinut ydinperhearvojen puolustamisen takia erotetaan, ja joka annetaan jollekkin vltion uskolliselle palvelijalle. Älä lue omaksesi biologista lastasi, joka otettiin sinulta huostaan, koska et hyväksynyt hänen sukupuoliahdistuksensa "hoitamista" terveyttä vahingoittavilla hormoneilla ja leikkauksilla. Älä kahlitse puolisosi vapautta, kun hän haluaa kokeilla uusia sukupuolisuuden ja seksuaalisuuden muotoja ja rikkoa ydinperhenormeja.

Voi, voi mikä vastuu on päättäjillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...