lauantai 22. joulukuuta 2018

Pipariherkku

Tämän joulun valamistelut on menny multa ihan ouvosti, ei ensimmäistäkkään piparitalua oo tullu tehtyä. Liekkö niitä tullu menneninä vuosina tehtyä niin monesti, että alakaa kyllästyttään. :)
No ei vainkaan. Piparitaikinasta värkkääminen on yks mielipuuha, eikähän tämäkään joulu niin mee, ettei sitä jotaki pipariherkkua mukeloille värkätä.
Tänä vuonna se on piparikruunu.

Jouluhommat alakaa olla sillämallilla, että huomisen päivän jäläkeen saapi vaan olla lekotlla.
Aattona taijan koota palapeliä, joka ostettiin yhteiseksi joululahajaksi. :)
Muita lahajoja ei sitte ollakkaan ostettu. Tai joo, unohin. Ostihan vaari pöytäsirkkelin, sovittiin että seki on yhteinen joululahaja. Molemmathan sitä kuitenki kesällä käyttää, ku alamma laattialautoja hirsitalon kamareihin laittammaan.

Oikein rauhaisaa ja mukavaa joulun aikaa lukijani.
Kiva ku ootta jaksanneet käyvä vierailemasa ja lukemasa juttujani.

Kiitos!

3 kommenttia:

  1. Hieno! On se jännä, että toiselle taikinan kanssa touhuaminen on ilo, ja toinen välttelee sitä hommaa. Eli minulla tuntuu leipomiset käyvän vuosi vuodelta vähemmäksi. Onneksi tytöt on sitä jonkin verran tehneet viime aikoina. Mukavaa jouluaikaa sinne!

    VastaaPoista
  2. Oletpa ihanan kruunun piparitaikinasta värkännyt. Minulla meni kans niin huonosti ettei normi pipareita jäänyt itselle ollenkaan vaan kaikki meni pojan perheelle.
    Oikein rauhallista joulua myös teille ja kiitos sinulle kun jaksat aina poiketa blogissani jäljen jättämässä :-))

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...