tiistai 16. lokakuuta 2018

Lokerikko täynnä tavaraa

Kyllä ne nuo kirppikset ovat vaan sitte mukavia paikkoja, niistä ku saattaa löytää melekeen mitä vaan. Vaari oli eilen aamupäiväkierroksellaan kävelly kirpparille ja nähäny sielä ompelutarvikelokerikon. Laitto mulle töihin kuvan lokerikosta, että kävisin kahtomasa jos vaikka kannattas ostaa. Kävin kahtomasa. Pengoin lokeroita sen verran, että totesin olevan kannattava ostos.
Kotia ku pääsin niin juopasin kupin kahavia ja rupesin tutkimmaan lokerikon sisältyä, mitä sitä tulikaan ostettua. Olihan se melekonen yllätyspaketti. Kaikki tavarat kuiten mahtu yhelle pöyvälle.
Reilu kolome tuntia mulla meni ku kävin läpi kaikki mitä lokeroista löyty.
Empä ois uskonu, että tuota tavaraa tuli nuin palijo. Alottamattomia ompelulankarullia oli kymmenittäin, nappeja jos minkämoisia, neuloja ja neppareita. Nauhoja ja ommeltavia tarroja, ym...ym..
Ompelukonneen neulapakettejaki on toistakymmentä, nehän jo yksistään maksaa enemmän mitä koko läjästä maksoin. Mihinkähän muuhun silimineuloja vois käyttää ku ompelemisseen, niitäki nimittäin on muuuuutama paketti. Kuvan keskellä näkkyy ihana retroneulapaketti.

Kunnon
toppaneula,
pittuutta kolometoista senttiä ja vahavuuttaki sukkapuikon paksuuven verran.

Nappien joukosta löyty erikoisia koristenappeja. Halakasijaltaan napit on suunnilleen kolome senttiä. Ei taija eurolla, eikä kahellakkaan saaha kaupasta tuommosia nappeja. Aika näyttää mihin ne päätyvät.

9 kommenttia:

 1. Voi mahdoton miten paljon tavaraa, hyvä löytö kyllä!

  VastaaPoista
 2. löysitpä aarteen.

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö vaarilta!!
  Noita nappeja käytetään krimiturkeissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, pitääköhän mun ny semmonen turkki sitte hommata😗😏

   Poista
 4. Voi mahdoton mikä löytö! Arvaan että on ollut hyvin mielenkiintoinen tutkittava tuo. On ompelutarviketta vähäksi aikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä,ei tarvi mummelin mennä ompelulanka ostoksille monneen vuoteen.

   Poista
 5. KatinkaN... Hienon löydön oletkin tehnyt ja tulevaisuudessa löytyy tarvikkeita kätevälle emännälle moneen työhön, onnea.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...