keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Neuleharppu ja Funny

Lankalaatikon tyhyjäystä. Kaks mustaa ja kaks sinistä Funny lankakerrää ja vajaa sata grammaa mustaa nyppylankaa, niilläpä neuleharppua " soittelin".
Funny lanka on tuommosta hapsusta lankaa, jota on aika työläs mun mielestä kutua. Neuleharpulla tehesä ei hapsut juurikaan haitanneet.
Pujottelin vuorotellen kolomia lankaa harpun piikkeihin. Sininen lanka on sähäkän väristä, ei vaan erotu juurikaan tuosa kuvasa. Koko tekele näyttää mustalta.
 Pikkusen jännitti, että riittääkö mulla langat jotta saan riittävän pitkän pätkän tehtyä. Mulla ku oli ajatuksena tehä semmonen renkulahuivi. Just ja just riitti, mustaa jäi vähäsen, toiset langat meni kaikki.
Renkluahuivia on heleppo muunnella . Neulos vennyy hyvin joten sitä riittää harteille ihan reilusti tai sen voi rytätä pienemmäksi kaulahuiviksi. Jos kyllästyn tuohon huivina niin saahan tuosta vaikka neulehammeen ku laittaa mustan vuorikankaan. :)5 kommenttia:

 1. Tulipa nätti. Tuo harppunointi on tosi kivaa, olen myös joskus kokeillut.

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan tainnut ennen nähdä ja kuullakaan tuommoisesta harpusta. Tuollaista olisi varmaan kiva kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, pitipä vielä sanomani, että sulla on tuo blogin yläkuva tosi kaunis!

   Poista
 3. Kiitos kaikille kommenteista, näitä on mukava lueskella.

  VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Pitiki sattua

Sattuu ja tapahtuu, niihän sitä tekkee, ja ku on sattunu niin hankala on korijata. Tällä kertaa sattu kakun tevosa. Perjantaina tein isänpäi...