keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Pakkaspoika puhaltellee

Ny sitä on sitte saatu pakkastakin ihan riittämiin ku aikansa sato vettä. Työhuki alako vartin yli seittemän, pakkasta oli -22 ku kotua lähin, työpaikan parkkipaikalle ku pääsin auton mittari näytti -28 astetta.

Päivän päälle pakkaspoika ei hellittäny yhtään vaan mittari pysytteli lähempänä kolomiakymmentä ku kahtakymmentä. Pikkusen olin huolissani että saankohan roomsteria käyntiin ku kuus tuntia joutu nököttään parkkipaikalla iliman lämmitysroikkaa.

Istahin auton penkille, laiton avvaimen virtalukkoon , käänsin virran päälle ja oottelin hetken aikaa että ehtii pikkusen hehkuttaan. Pari kertaa hörähti siihen malliin että vaikutti siltä kuin ei jaksas käynnistyä, mut se oli ihan ohimenevä juttu. Niin hyrähti käyntiin ja pörräs aivan ku ei olis kohomeesa ollukkaan. Hyvä, hyvä roomsteri, taputtelin sitä kojelauvalle ja ajelin toiseen työpaikkaan. Sielä sainki roomsterin laitettua roikan nokkaan joten eipä ollu huolta eikä murhetta etteikö käyntiin lähtis.

Pakkasia kai ne luvanneet koko viikonlopulle...senpä näkkee sitte.

4 kommenttia:

  1. Iloista mieltä sinulle pohjolan pakkasiin. Pikkasen on saatu mekin maistaa pakkasia 11 - 18 asteen välillä viikon on mittari lukema liikkunut.

    VastaaPoista
  2. Talvella on yleensä vähän viileetä:)) tääl Hesas on noin 10- valkoiset niityt ja huurteiset metsät ovat kauniita, niinkuin sinun profiilikuvasi, sekin on talvisen päivän raikas

    VastaaPoista
  3. Kiitos mukavista hetkistä <3

    VastaaPoista

Kiva ku kävit, jätäppä käynnistäs ränttiä ruutuun. :)

Joulu on taas

 No tottahan se on, että joulu tullee vaikkei tekis yhtään piparitalua, mutta muutama niitä pittää tehä jotta saa näpertämisen vietin tyyvyt...